Logo

Salgó polc csavaros kivitelben

CsavarosHagyományos salgó polc, vagy salgó polc csavaros kivitelben tárolási problémák gyors megoldására

{readmore:Tovább...}

Egy boltban, műhelyben vagy nagyobb intézményben szükség van egy olyan helyiség kialakítására is, amely tárolási célt szolgál. Természetesen a legfontosabb berendezési kellék ilyenkor a polcrendszer. Ezen a honlapon egy olyan céggel veheti fel a kapcsolatot, amely a csavar nélkül összeilleszthető Salgó polcok egyik nagy forgalmazója. A népszerű termékek közé tartozik a speciális polcrendszereken belül a csavaros és a csavarmentes polc, amely nagy teherbírása révén autószerelő és gumis műhelyben nagy szolgálatot tesz.


A csavaros és a csavarmentes típus is más árkategóriába tartozik. Ezentúl, a vételárat meghatározó tényező a Salgó polc nagysága. Kérheti festett vagy horganyzott formában is. A leadott mennyiség és méretek függvényében bármikor kiszállításra kerülhet.

Irattároláshoz is nagyszerűen lehet használni ezeket a speciális polcrendszereket. Lehetőség van teljesen egyénre szabott árajánlatot is kérni. A cég azonban nem csak Salgó polcoknak a forgalmazásával foglalkozik, hanem ha a már meglévő polcrendszert költöztetés végett szeretné szétszereltetni vagy esetleg kibővíteni, akkor is igénybe veheti a szolgáltatást.

Galériaként funkcionáló állványrendszert is megrendelhet, melyekre a nagyobb belmagassággal rendelkező raktárokban lehet szükség. Ha szeretné részletesen megismerni a Salgó polcok előnyeit, akkor ne habozzon, hanem kattintson a megfelelő termék kategóriára és a tulajdonságok mellett az árakat is megismerheti! A megrendelt termékekre minden esetben garancia is vonatkozik.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}