Logo

fém polc

 • A salgó fém polc nem hagyja cserben

  Van egy termetes raktárhelyisége, ahol fel akar állítani egy komplett polcrendszert? Ez esetben körültekintően kell kiválasztania azokat az állványokat, fém polcokat, amiket aztán felhasznál arra, hogy egy strapabíró tárolóegységet hozzon létre. Nem számít, hogy mit szeretne rápakolni a polcokra, kulcskérdés, hogy azok kellőképpen bírják-e a terhelést vagy az első adandó alkalommal összecsuklanak?

 • Fém polc praktikus tároláshoz

  A Salgó fém polc rendszerek segítségével áttekinthetően, rendszerezve, akár gyártási, előállítási idő szerint tárolhatóak a termékek, természetesen gondoskodva a tökéletes helykihasználásról. Akár személyes igényeknek megfelelő fém polc rendszerek is kialakíthatóak, így a raktárak belmagassága és rendelkezésre álló alapterülete is teljesen kihasználható.

 • Fém polcok változatos méretekben, olcsón!

  Ha manapság olcsó polcrendszer kialakítása a szempont, akkor érdemes mindenképp a Salgó polcrendszereket választani, ugyanis rendkívül olcsó és megbízható megoldásról van szó, melyet előszeretettel alkalmaznak raktárakban, műhelyekben és egyéb helyeken.

 • Helytakarékos megoldást kínáló fémpolcok

  Nem számít, hogy műhelyről vagy raktárhelyiségről van-e szó, a helytakarékos tárolás minden esetben prioritást élvez, hiszen rendszerint nagy mennyiségű árukészletnek kell helyet biztosítani. A speciális kialakítású, nagy teherbírással büszkélkedő salgó fémpolc remek választásnak bizonyul, hiszen lehetővé teszi a szerszámok, áruk, illetve egyéb tárgyak, termékek biztonságos, kényelmes és praktikus tárolását. Az egyes elemeket mindenki az egyéni igényei, elvárásai szerint illesztheti össze, aminek eredményeképpen egész teret betöltő, komplex polcrendszereket lehet kialakítani.

 • Salgó fém polcok kiváló áron

  Egy zsúfolt garázsban, tárolóhelyiségben már nem mindig kellemes még több dolgot elhelyezni. Sokan nem tudják, hogy egy megfelelő polcrendszerrel rengeteg helyet fel lehetne szabadítani. A Salgó fém polcok kifejezetten azért jöttek létre, hogy raktárosoknak, garázstulajdonsoknak és tulajdonképpen bárkinek minőségi tárolási lehetőségeket biztosítsanak jó áron, könnyű összeszereléssel.