Logo

fém polcrendszer

  • Jól terhelhető fém polcrendszer

    Raktárakban, garázsokban, irodákban újra és újra felmerülő probléma lehet az áruk, termékek, iratok összerendezett és átlátható, mégis könnyen hozzáférhető tárolása. A salgó állványrendszerek nem véletlenül lettek egyre népszerűbbek országszerte, hiszen az általuk kínált fém polcrendszer költséghatékony, mégis maximálisan megbízható tárolási lehetőséget nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Akár szerszámok, akár kisebb gépek, használati eszközök, dokumentumhegyek vagy egyéb tárgyak hosszú távú rendszerezése a cél, a salgó polcok kiváló megoldást nyújtanak!

  • Salgó: a legjobb fém polcrendszer a piacon

    A Salgó az egyik legjobb és legmegbízhatóbb fém polcrendszernek számít manapság, ha fontos, hogy egy jól alakítható és berendezhető tárolási megoldást telepítsünk irodánkba, garázsunkba vagy műhelyünkbe. A Salgó fém polcrendszer tökéletes választás olyan helyekre, ahol sok mindent kell tárolni és erre kevés a vízszintes hely. Ezekkel a könnyen összeszerelhető és végtelen módon alakítható polcrendszerrel megoldhatók a raktári tárolás problémái, továbbá rengeteg helyet lehet műhelyekben, garázsokban felszabadítani, így extra munkaterület válik szabaddá és nem kell folyton a szerszámokban, alkatrészekben botladozni.

  • Stabil kialakítású, praktikus fém polcrendszer

    Ha eddig gondjai voltak azzal, hogy milyen tároló rendszert, polcot használjon, akkor most mindenképen nézze meg honlapunkat, hiszen nálunk megtalálja a megfelelőt. A Salgó fém polcrendszer könnyen összeállítható, illetve egy esetleges költözködés kapcsán egyszerűen darabjaira is lehet szedni, amely nagyban meg tudja könnyíteni a szállítást.