Logo

gumiabroncs tároló állványrendszer

  • A gumiabroncs tároló állványrendszer különböző méretezésekben

    A gumiabroncsok minőségének és hosszú távú használatának megőrzése érdekében mindenképp érdemes kiemelt figyelmet fordítani azok szakszerű tárolására. A salgó polcok széles kínálatában fellelhető gumiabroncs tároló állványrendszer optimális körülményeket biztosít abroncsainak megfelelő megőrzésére és könnyen átlátható rendszerezésére.

  • Gumiabroncs tároló állványrendszer: fókuszban a praktikusság

    Minden autós tisztában van azzal, hogy a gumiabroncsok tárolására kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Ezen későbbi felhasználhatóságuk, sérülésmentességük múlhat, de az is lényeges, hogy ne deformálódjanak azok el. Nem véletlen, hogy az egymásra helyezést egyáltalán nem javasolják a szakemberek. A zsírok, olajok, festékek, a magas UV-sugárzás és a közvetlen napsugárzás egyaránt kárt okozhatnak a gumikban. De akkor mégis milyen megoldás bizonyul ideálisnak a tárolásra? A gumiabroncs tároló állványrendszer remek választásnak bizonyul akkor, ha nagymennyiségű abroncsot szeretnénk maximálisan megbízhatóan tárolni.

  • Költséghatékony gumiabroncs tároló állványrendszer online!

    Sok műhelyben és garázsban merül fel az a probléma, hogy például gumicserék alkalmával nincs igazán jó hely a gumik tárolására. Gumiszervizekben alapkövetelmény, hogy nagy mennyiségű gumi álljon rendelkezésre, ez pedig szintén nem könnyű az abroncsok jellege miatt, hiszen a gumikat alakjukból kifolyólag nem lehet akárhogy tárolni. A Salgó gumiabroncs tároló állványrendszer tökéletes megoldást nyújt az abroncsok tárolásának problémáira, hiszen egy költséghatékony és végtelenféleképp alakítható polcrendszert képvisel, melyet bárhol és bármilyen komplexitásban fel lehet állítani, az összeszereléshez továbbá nincs is szükség különösebb szakértelemre.