Logo

polcrendszer

  • A salgó polcrendszer sokoldalúságával hódít

    Amikor a megfelelő polcrendszer kialakítása kerül napirendre, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy a tárolóegység hol kerül felállításra. Elvégre egy garázs sokkal kisebb, mint egy hatalmas alapterülettel rendelkező raktárépület. Nyilván mindkét esetben más-más lesz a polcrendszer terhelése. Míg egy háztartásban legfeljebb csak néhány raklapnyi holmi tud felhalmozódni, addig egy raktárban hatalmas árukészletek kerülhetnek elhelyezésre, amik több mázsát nyomnak. A salgó polcok többek között azért érdemelték ki a népszerűséget, mert bármilyen környezetben használhatók.

  • Polcrendszerek nagy teherbíró képességgel

    Amikor tárolásról van szó, akkor az optimális helykihasználás és a praktikusság rendkívül fontosak. Így van ez akkor is, ha nagykereskedelmi vagy például gyárakban előforduló raktározásról van szó. Ilyenkor akár az is cél lehet, hogy az alkalmazott polcrendszerek egyszerűen mozgathatóak, és igény szerint átalakíthatóak legyenek.

  • Salgó polcrendszer: a költséghatékony megoldás a tárolásra

    Ha nagy mennyiségű alkatrészt, terméket, szállítmányt, iratot vagy egyebet kell rendezetten tárolni, akkor egy jó polcrendszer nélkül gyorsan káoszba fulladhat az ember. A Salgó polc éppen ezért évtizedek óta az elsőszámú választás raktárakban, műhelyekben, irodákban, szerverszobákban és egyéb helyeken, ahol fontos, hogy rengeteg dolgot tudjunk tárolni szép, rendezett módon. A Salgó polcrendszer a legjobb módja annak, hogy költséghatékonyan használjuk ki a vertikális teret egy helyiségben, így nem kell a padlón gyűjteni a dolgokat, ezáltal sok hasznos helyet felemésztve.