Logo

salgópolc

  • A salgópolc praktikusan alakítható

    A különféle tároló helységek vagy helységrészek gondos megtervezése igen fontos az optimális térkihasználás érdekében. Ennek egyszerű, gyors és átlátható kivitelezésére kiváló megoldást nyúlt a salgópolc. Legyen szó raktárról, irodai terekről vagy akár otthoni helységről, a salgó polcrendszereinek segítségével könnyen kezelhetővé válik szinte bármilyen nemű tárgyhalmaz rendszerezése, illetve rövid- vagy hosszú távú tárolása.

  • Kedvező Salgó polc árak és gyors online rendelés!

    Nincs talán manapság még egy olyan költséghatékony polcrendszer, mint a Salgó. Egy olyan termékről van szó, mely rendkívül gyorsan összeszerelhető és szét is szedhető, továbbá az igényeknek megfelelően teljes mértékben testreszabható. A Salgó polc árak ráadásul rendkívül kedvezők, mivel egy minimális anyagfelhasználással készülő polcrendszerről van szó, amely azonban elkészültével rendkívül minőségi.

  • Salgópolc csavaros, csavarmentes, festett kivitelben mindenkinek

    Elég volt a régi, elhasználódott, ízléstelen polcokból, az irodában, otthon, a garázsban? A megoldást a Salgópolc jelenti, amely már évtizedek óta biztosít hatékony módszert üzlethelyiségek, raktárak, irodák tárolóalkalmatosságaként. A Salgópolc előnye, hogy strapabíró, megbízható és rendkívül sok hely spórolható meg használatával, hiszen nem kell többé a földön elhelyezni a tárolandó tárgyakat, ingóságokat.