Logo

A kisebb-nagyobb polcrendszerek kialakítása nem mindig egyszerű feladat, hiszen az egyes elemeknek tökéletesen kell illeszkedniük egymáshoz. Nem árt, ha könnyen összeszerelhetők, de ami még ennél is lényegesebb, hogy kellőképpen bírják a terhelést. Még akkor is, ha egy óriási raktárhelyiségbe kerülnek, ahol faltól falig betöltik a teret, és több mázsányi árukészlet kerül rájuk. A komplett tárolórendszer kialakítása előtt felmerülhet a kérdés, hogy milyen skálán mozog a salgó polc ár?

Bővebben: A salgó polc ár mindenki számára megfizethető

Amikor a megfelelő polcrendszer kialakítása kerül napirendre, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy a tárolóegység hol kerül felállításra. Elvégre egy garázs sokkal kisebb, mint egy hatalmas alapterülettel rendelkező raktárépület. Nyilván mindkét esetben más-más lesz a polcrendszer terhelése. Míg egy háztartásban legfeljebb csak néhány raklapnyi holmi tud felhalmozódni, addig egy raktárban hatalmas árukészletek kerülhetnek elhelyezésre, amik több mázsát nyomnak. A salgó polcok többek között azért érdemelték ki a népszerűséget, mert bármilyen környezetben használhatók.

Bővebben: A salgó polcrendszer sokoldalúságával hódít

Van egy termetes raktárhelyisége, ahol fel akar állítani egy komplett polcrendszert? Ez esetben körültekintően kell kiválasztania azokat az állványokat, fém polcokat, amiket aztán felhasznál arra, hogy egy strapabíró tárolóegységet hozzon létre. Nem számít, hogy mit szeretne rápakolni a polcokra, kulcskérdés, hogy azok kellőképpen bírják-e a terhelést vagy az első adandó alkalommal összecsuklanak?

Bővebben: A salgó fém polc nem hagyja cserben

A fémből készült akasztós polc remek alternatívát jelent, ha egy megbízható, ugyanakkor könnyen alakítható polcrendszert szeretne kialakítani.

Bővebben: Az akasztós polc bírja a terhelést

A gumiabroncsok minőségének és hosszú távú használatának megőrzése érdekében mindenképp érdemes kiemelt figyelmet fordítani azok szakszerű tárolására. A salgó polcok széles kínálatában fellelhető gumiabroncs tároló állványrendszer optimális körülményeket biztosít abroncsainak megfelelő megőrzésére és könnyen átlátható rendszerezésére.

Bővebben: A gumiabroncs tároló állványrendszer különböző méretezésekben

A különféle tároló helységek vagy helységrészek gondos megtervezése igen fontos az optimális térkihasználás érdekében. Ennek egyszerű, gyors és átlátható kivitelezésére kiváló megoldást nyúlt a salgópolc. Legyen szó raktárról, irodai terekről vagy akár otthoni helységről, a salgó polcrendszereinek segítségével könnyen kezelhetővé válik szinte bármilyen nemű tárgyhalmaz rendszerezése, illetve rövid- vagy hosszú távú tárolása.

Bővebben: A salgópolc praktikusan alakítható

Tárolás, rendszerezés, átláthatóság – raktárak, műhelyek, garázsok és irodák első számú kulcsszavai ezek, hiszen a mindennapi munkát jelentősen megkönnyíti, ha a keresett áru, termék, irat vagy egyéb tárgy hosszú percek helyett pillanatok alatt fellelhető és hozzáférhető. A salgó polcrendszerek tökéletesen kielégítik ezen igényeket! A kiváló minőségnek köszönhetően a salgó polc terhelhetősége jelentős, ezáltal az állványrendszerek szinte korlátlan magasságban felépíthetők, mely extra szabad munkafelületet biztosítva tovább könnyíti a mindennapi munkafolyamatokat.

Bővebben: A salgó polc terhelhetősége egészen bámulatos

Raktárakban, garázsokban, irodákban újra és újra felmerülő probléma lehet az áruk, termékek, iratok összerendezett és átlátható, mégis könnyen hozzáférhető tárolása. A salgó állványrendszerek nem véletlenül lettek egyre népszerűbbek országszerte, hiszen az általuk kínált fém polcrendszer költséghatékony, mégis maximálisan megbízható tárolási lehetőséget nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Akár szerszámok, akár kisebb gépek, használati eszközök, dokumentumhegyek vagy egyéb tárgyak hosszú távú rendszerezése a cél, a salgó polcok kiváló megoldást nyújtanak!

Bővebben: Jól terhelhető fém polcrendszer

Ha nagy mennyiségű alkatrészt, terméket, szállítmányt, iratot vagy egyebet kell rendezetten tárolni, akkor egy jó polcrendszer nélkül gyorsan káoszba fulladhat az ember. A Salgó polc éppen ezért évtizedek óta az elsőszámú választás raktárakban, műhelyekben, irodákban, szerverszobákban és egyéb helyeken, ahol fontos, hogy rengeteg dolgot tudjunk tárolni szép, rendezett módon. A Salgó polcrendszer a legjobb módja annak, hogy költséghatékonyan használjuk ki a vertikális teret egy helyiségben, így nem kell a padlón gyűjteni a dolgokat, ezáltal sok hasznos helyet felemésztve.

Bővebben: Salgó polcrendszer: a költséghatékony megoldás a tárolásra

Ha a költséghatékony tárolás szempont, akkor évtizedek óta a Salgó számít a legjobb megoldásnak. Ezek a polcrendszerek rendkívül olcsók, de cserébe olyan funkcionalitást biztosítanak, melyet ebben az árkategóriában semely egyéb rendszer nem nyújt. A Salgó állvány, a polcok, az összekötő alkatrészek és az egyéb kiegészítők garantálják, hogy a Salgó rendszerek szinte végtelen kombinációban legyenek alakíthatók, tehát bármikor létrehozható egy olyan komplexitású rendszer, melyet az igények megkövetelnek.

Bővebben: Bombabiztos Salgó állványok és polcok olcsón!

Salgó polc Budapest területén rendkívül olcsón rendelhető meg, online elintézhető pár kattintás segítségével. Webáruházunkban részletes információk találhatók azzal kapcsolatban, hogy az egyes Salgó elemek mennyibe kerülnek, és hogy milyen formában érdemes kialakítani a polcrendszereket.

Bővebben: A legjobb Salgó polc Budapesten gyors rendeléssel!

Rendkívül népszerűek lettek a Salgó polcrendszerek az elmúlt években, ugyanis raktározó és szállítmányozó munkakörökben rengeteg előnye van annak, ha árukat és termékeket rendezett, hatékony módon tudunk tárolni. A Salgó polcok tökéletes választásnak bizonyulnak raktárakba, műhelyekbe, irodákba, garázsokba és szerverszobákba bármilyen alkatrész, számítógép, termék vagy egyéb dolog rendezett és átlátható, biztonságos tárolására. További nagy előny, hogy a Salgó polc olcsón rendelhető meg akár online is, és jóval olcsóbbnak számít, mint bármely egyéb fém- vagy faanyagú polcrendszer, melyeknek karbantartása is bonyolultabb és nehézkesebb.

Bővebben: Salgó polc olcsón, online rendeléssel

Ha manapság egy megbízható, jól alakítható és egyszerűen összerakható polcrendszerre van szükség, akkor a Salgónál egyszerűen nincs jobb választás. A Salgó polc már évtizedek óta biztosít praktikus és olcsó tárolási lehetőséget irodákban, garázsokban, műhelyekben, szerverszobákban és egyéb helyeken, ahol egyszerű, minimalisztikus és tartós polcrendszerekre van szükség.

Bővebben: Egyszerűen összeszerelhető polcok bomba áron

Sok műhelyben és garázsban merül fel az a probléma, hogy például gumicserék alkalmával nincs igazán jó hely a gumik tárolására. Gumiszervizekben alapkövetelmény, hogy nagy mennyiségű gumi álljon rendelkezésre, ez pedig szintén nem könnyű az abroncsok jellege miatt, hiszen a gumikat alakjukból kifolyólag nem lehet akárhogy tárolni. A Salgó gumiabroncs tároló állványrendszer tökéletes megoldást nyújt az abroncsok tárolásának problémáira, hiszen egy költséghatékony és végtelenféleképp alakítható polcrendszert képvisel, melyet bárhol és bármilyen komplexitásban fel lehet állítani, az összeszereléshez továbbá nincs is szükség különösebb szakértelemre.

Bővebben: Költséghatékony gumiabroncs tároló állványrendszer online!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}