logo

A gumiabroncsok minőségének és hosszú távú használatának megőrzése érdekében mindenképp érdemes kiemelt figyelmet fordítani azok szakszerű tárolására. A salgó polcok széles kínálatában fellelhető gumiabroncs tároló állványrendszer optimális körülményeket biztosít abroncsainak megfelelő megőrzésére és könnyen átlátható rendszerezésére.

A különféle tároló helységek vagy helységrészek gondos megtervezése igen fontos az optimális térkihasználás érdekében. Ennek egyszerű, gyors és átlátható kivitelezésére kiváló megoldást nyúlt a salgópolc. Legyen szó raktárról, irodai terekről vagy akár otthoni helységről, a salgó polcrendszereinek segítségével könnyen kezelhetővé válik szinte bármilyen nemű tárgyhalmaz rendszerezése, illetve rövid- vagy hosszú távú tárolása.

Tárolás, rendszerezés, átláthatóság – raktárak, műhelyek, garázsok és irodák első számú kulcsszavai ezek, hiszen a mindennapi munkát jelentősen megkönnyíti, ha a keresett áru, termék, irat vagy egyéb tárgy hosszú percek helyett pillanatok alatt fellelhető és hozzáférhető. A salgó polcrendszerek tökéletesen kielégítik ezen igényeket! A kiváló minőségnek köszönhetően a salgó polc terhelhetősége jelentős, ezáltal az állványrendszerek szinte korlátlan magasságban felépíthetők, mely extra szabad munkafelületet biztosítva tovább könnyíti a mindennapi munkafolyamatokat.

Raktárakban, garázsokban, irodákban újra és újra felmerülő probléma lehet az áruk, termékek, iratok összerendezett és átlátható, mégis könnyen hozzáférhető tárolása. A salgó állványrendszerek nem véletlenül lettek egyre népszerűbbek országszerte, hiszen az általuk kínált fém polcrendszer költséghatékony, mégis maximálisan megbízható tárolási lehetőséget nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Akár szerszámok, akár kisebb gépek, használati eszközök, dokumentumhegyek vagy egyéb tárgyak hosszú távú rendszerezése a cél, a salgó polcok kiváló megoldást nyújtanak!

Ha nagy mennyiségű alkatrészt, terméket, szállítmányt, iratot vagy egyebet kell rendezetten tárolni, akkor egy jó polcrendszer nélkül gyorsan káoszba fulladhat az ember. A Salgó polc éppen ezért évtizedek óta az elsőszámú választás raktárakban, műhelyekben, irodákban, szerverszobákban és egyéb helyeken, ahol fontos, hogy rengeteg dolgot tudjunk tárolni szép, rendezett módon. A Salgó polcrendszer a legjobb módja annak, hogy költséghatékonyan használjuk ki a vertikális teret egy helyiségben, így nem kell a padlón gyűjteni a dolgokat, ezáltal sok hasznos helyet felemésztve.

Ha a költséghatékony tárolás szempont, akkor évtizedek óta a Salgó számít a legjobb megoldásnak. Ezek a polcrendszerek rendkívül olcsók, de cserébe olyan funkcionalitást biztosítanak, melyet ebben az árkategóriában semely egyéb rendszer nem nyújt. A Salgó állvány, a polcok, az összekötő alkatrészek és az egyéb kiegészítők garantálják, hogy a Salgó rendszerek szinte végtelen kombinációban legyenek alakíthatók, tehát bármikor létrehozható egy olyan komplexitású rendszer, melyet az igények megkövetelnek.

Salgó polc Budapest területén rendkívül olcsón rendelhető meg, online elintézhető pár kattintás segítségével. Webáruházunkban részletes információk találhatók azzal kapcsolatban, hogy az egyes Salgó elemek mennyibe kerülnek, és hogy milyen formában érdemes kialakítani a polcrendszereket.

Ha manapság egy megbízható, jól alakítható és egyszerűen összerakható polcrendszerre van szükség, akkor a Salgónál egyszerűen nincs jobb választás. A Salgó polc már évtizedek óta biztosít praktikus és olcsó tárolási lehetőséget irodákban, garázsokban, műhelyekben, szerverszobákban és egyéb helyeken, ahol egyszerű, minimalisztikus és tartós polcrendszerekre van szükség.

Rendkívül népszerűek lettek a Salgó polcrendszerek az elmúlt években, ugyanis raktározó és szállítmányozó munkakörökben rengeteg előnye van annak, ha árukat és termékeket rendezett, hatékony módon tudunk tárolni. A Salgó polcok tökéletes választásnak bizonyulnak raktárakba, műhelyekbe, irodákba, garázsokba és szerverszobákba bármilyen alkatrész, számítógép, termék vagy egyéb dolog rendezett és átlátható, biztonságos tárolására. További nagy előny, hogy a Salgó polc olcsón rendelhető meg akár online is, és jóval olcsóbbnak számít, mint bármely egyéb fém- vagy faanyagú polcrendszer, melyeknek karbantartása is bonyolultabb és nehézkesebb.

Sok műhelyben és garázsban merül fel az a probléma, hogy például gumicserék alkalmával nincs igazán jó hely a gumik tárolására. Gumiszervizekben alapkövetelmény, hogy nagy mennyiségű gumi álljon rendelkezésre, ez pedig szintén nem könnyű az abroncsok jellege miatt, hiszen a gumikat alakjukból kifolyólag nem lehet akárhogy tárolni. A Salgó gumiabroncs tároló állványrendszer tökéletes megoldást nyújt az abroncsok tárolásának problémáira, hiszen egy költséghatékony és végtelenféleképp alakítható polcrendszert képvisel, melyet bárhol és bármilyen komplexitásban fel lehet állítani, az összeszereléshez továbbá nincs is szükség különösebb szakértelemre.

Előbb-utóbb minden raktárban felmerül a kérdés, hogy miként tároljuk az egyre növekvő terméksokaságot. A szállítmányozó és raktározó munkakörökben folyton szükség van a megbízható, olcsó és praktikus tárolási lehetőségekre, ezt pedig manapság a legjobban a Salgó raktári polcrendszer képes biztosítani. Ezek a polcrendszerek csavaros és csavarmentes kivitelben is kaphatók, kifejezetten egyszerűen összeszerelhetők és nincs határ, hogy mennyi különböző kivitelben alakíthatók.

A polcok az otthonok és a cégek elmaradhatatlan elemei, melyek szerepe bizonyos helyzetekben felbecsülhetetlen. Gondoljunk csak azokra a raktárakra, melyekben raklapos áruk tárolására is alkalmas, nagy teherbírással rendelkező polcrendszerek szolgálják a rendezettséget. Ha nagymennyiségű áru tárolásáról van szó, akkor az áttekinthetőség és a termékek mozgathatósága kiemelt jelentőséggel bír. Nem véletlen, hiszen a velük való munka, az értékesítés vagy éppen az átrendezés egyszerűen megoldható akkor, ha minden hozzáférhető és nem uralkodik a raktárban káosz. Napjainkban minden korábbinál több raktározással, nagykereskedelemmel foglalkozó cég dönt a minőségi polcrendszerek beszerzése mellett, ebben pedig a megfelelő polc bolt nyújthat nagy segítséget.

A Salgó az egyik legjobb és legmegbízhatóbb fém polcrendszernek számít manapság, ha fontos, hogy egy jól alakítható és berendezhető tárolási megoldást telepítsünk irodánkba, garázsunkba vagy műhelyünkbe. A Salgó fém polcrendszer tökéletes választás olyan helyekre, ahol sok mindent kell tárolni és erre kevés a vízszintes hely. Ezekkel a könnyen összeszerelhető és végtelen módon alakítható polcrendszerrel megoldhatók a raktári tárolás problémái, továbbá rengeteg helyet lehet műhelyekben, garázsokban felszabadítani, így extra munkaterület válik szabaddá és nem kell folyton a szerszámokban, alkatrészekben botladozni.

A tárolás mindennapjainkban gyakran előkerülő terület. Ipari méretekben elsősorban a nagykereskedések és a raktárak esetében szokott szóba kerülni. A sokszor hatalmas ipari csarnokok, raktárak berendezésén nem csak az optimális helykihasználás múlhat, hanem az is, mennyire áttekinthető a rendszer. Ha ez utóbbi hiányosságot szenved, az a munka minőségére és gyorsaságára nyomhatja rá bélyegét. Kiemelten fontos tehát, hogy a nagy teherbírású polc egyúttal olyan komplex egészet alkosson, amely segíti a rendszerezést és akár egyéni igények szerint is alakítható.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}