Logo

Amikor a megfelelő paraméterekkel rendelkező polcrendszerek kialakítása, létrehozása a cél, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni, hiszen a komplett tárolóegységeknek viszonylag sok elvárásnak kell megfelelniük. A Salgó polcrendszer már számos esetben bizonyságot tett a kiválóságáról, ugyanis bárhol is kerül felállításra, egyszerű, megbízható és terhelhető tárolást tesz lehetővé.

Egyszerű, hiszen az egyes elemek könnyen összeilleszthetők, és utólagos módosításra, tervezésre is lehetőséget kínálnak.

Megbízható, hiszen a megfelelő módon kialakított Salgo polcrendszerek hosszú időn keresztül masszívan állnak a helyükön, még akkor is, ha nagy mennyiségű árukészlet tárolását kell biztosítaniuk.

És végül, de nem utolsó sorban terhelhető, ugyanis nagy súly alatt, illetve rendszeres igénybevétel esetén is kiváló tartást biztosítanak. Ez a csavaros, illetve csavarmentes elemek esetében is egyaránt igaz.

Cégünk mindenben segítséget tud nyújtani a megfelelő polcok kiválasztásától kezdve, a házhozszállításon át egészen a helyszínen való összeszerelésig.

Mivel nem csak értékesítéssel, hanem tervezéssel is foglalkozunk, ezért bármilyen elképzelésnek eleget tudunk tenni. Amennyiben a standard méretek közül kerülnek kiválasztásra a polcelemek, akkor akár az azonnali szállítás is lehetségessé válik.

A fémből készülő Salgó polcrendszerek soha, semmilyen körülmények között nem hagynak cserben, és bármilyen műhelyben, kis- és nagykereskedelmi egységben, raktárban, üzemi vagy ipari területen megállják a helyüket.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}