Logo

A rendszerezés, átláthatóság érdekében a megfelelő tárolás kiemelt jelentőséggel bír. Nem csak raktárak esetében van ez így, hanem kereskedelmi egységeknél, irodákban, vagy akár könyvtárakban és hivatalokban is. Az akasztós polc speciális innovatív megoldást kínál a hétköznapokban, ám nagyon fontos, hogy magas minőséget biztosító márkára essen a választásunk.

A könnyű összeszerelhetőségről és az egyedi méreteknek való megfelelésről híres Salgó márka már számtalanszor bebizonyította, hogy a sajátos tárolási igényeknek is képes maximálisan megfelelni.

A fémből készült akasztós polc több méretben elérhető, alapanyagából és kialakításából adódóan pedig nagy teherbírással rendelkezik. Ez kiemelt jelentőséggel bír a tárolás esetében, csakúgy, mint az egyedi méretek szerinti elrendezhetőség.

A csavarmentes akasztós polc kifejezetten ideális lehet irodákban, könyvtárakban, pénzintézetekben vagy olyan ipari raktározás keretein belül, amikor jellemzőit optimálisan ki lehet használni.

A polcrendszerek minden korábbinál szélesebb választékban állnak rendelkezésre, így közöttük mindenki megtalálhatja azt a megoldást, mely leginkább megfelel igényeinek és a tárolni kívántak mennyiségének, típusának.

Az akasztós polcok csak a Salgó egyik termékkategóriáját teszik ki, ugyanis a márka igazi nagyágyúinak a csavarmentes és a csavaros fém polcok számítanak, melyek kifejezetten alkalmasak a nagykereskedelmi méretekben történő tároláshoz és raktározáshoz.

Akár olyan polcok is elérhetőek, melyek gumitárolásra vannak kifejlesztve, ráadásul az árak is korrekt módon alakulnak.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}