Logo

Méretben és terhelhetőségben is megfelelő polcrendszer iránt érdeklődők számára a Salgó márka garantáltan nem okoz csalódást. A Salgó árak elérhető kategóriát képviselnek, és legyen szó csavarmentes vagy csavaros polcrendszerekről, mindenki megtalálhatja azokat a típusokat, amelyek ideálisak lehetnek a tárolásra.

A nagykereskedések, ipari, raktározással foglalkozó cégek gyakran érdeklődnek a márka termékei iránt. Esetükben az egyénre szabhatóság és az átalakíthatóság kiemelt jelentőséggel bír, ez pedig a Salgó márkától garantáltan megkapható.

A Salgó árak azok számára is megfizethetőek, akik kisebb mennyiségben szeretnének vásárolni, például kiskereskedelmi egységek berendezésekor, vagy például irodákkal kapcsolatos tárolási feladatokra.

A márka egyébként nem csak cégek számára bizonyul remek választásnak, hanem azoknak is, akik otthonuk falain belül szeretnének igényesen, rendezetten tárolni. Garázsokban, melléképületekben, vagy akár a lakás mellett kialakított műhelyben is kitűnő szolgálatot tesznek a csavaros kivitelű polcok.

A nagy teherbírással rendelkező polcok lehetővé teszik, hogy akár nehéz eszközöket, tárolásra váró holmikat is biztonságosan és rendezetten lehessen tárolni rajtuk. A Salgó árak tehát a lakossági vásárlók számára is megfelelőek lehetnek, akik egyszerre kis méretben és mennyiségben vásárolnának csupán.

Az online rendelés kényelmét kihasználva egyedi igényeknek megfelelő polcrendszerek is elérhetőek, a Salgótól megszokott minőségben.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}