Logo

A tárolás mindennapjainkban gyakran előkerülő terület. Ipari méretekben elsősorban a nagykereskedések és a raktárak esetében szokott szóba kerülni. A sokszor hatalmas ipari csarnokok, raktárak berendezésén nem csak az optimális helykihasználás múlhat, hanem az is, mennyire áttekinthető a rendszer. Ha ez utóbbi hiányosságot szenved, az a munka minőségére és gyorsaságára nyomhatja rá bélyegét. Kiemelten fontos tehát, hogy a nagy teherbírású polc egyúttal olyan komplex egészet alkosson, amely segíti a rendszerezést és akár egyéni igények szerint is alakítható.

A Salgó márka már nem ismeretlen a raktározás területén tevékenykedők körében, de azok számára is kitűnő választás lehet a csavaros, valamint csavarmentes kivitelben is elérhető rendszer, akik otthonukban, a garázsban, a pincében, vagy a melléképületekben szeretnék megoldani hatékonyan és áttekinthetően a tárolást.

Sokan vannak, akik saját műhellyel rendelkeznek, és szívesen barkácsolnak, szerelnek szabadidejükben. Nem csak ekkor érdemes azonban a nagy teherbírású polc mellett letenni a voksot, hanem például akkor is, ha az aktuálisan nem használt holmik áttekinthető elhelyezése a cél.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a raklapos áruk is gond nélkül elhelyezhetőek ipari körülmények között, így a nagy teherbírású polc előnyeit egyértelműen megmutatja mind a terhelhetőség, mind a praktikusság kapcsán.

A megbízható Salgó márka más sokszor tanúbizonyságát tette annak, hogy a minőség, a megfizethetőség és a praktikum járhatnak kézen fogva.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}