Logo

A polcok az otthonok és a cégek elmaradhatatlan elemei, melyek szerepe bizonyos helyzetekben felbecsülhetetlen. Gondoljunk csak azokra a raktárakra, melyekben raklapos áruk tárolására is alkalmas, nagy teherbírással rendelkező polcrendszerek szolgálják a rendezettséget. Ha nagymennyiségű áru tárolásáról van szó, akkor az áttekinthetőség és a termékek mozgathatósága kiemelt jelentőséggel bír. Nem véletlen, hiszen a velük való munka, az értékesítés vagy éppen az átrendezés egyszerűen megoldható akkor, ha minden hozzáférhető és nem uralkodik a raktárban káosz. Napjainkban minden korábbinál több raktározással, nagykereskedelemmel foglalkozó cég dönt a minőségi polcrendszerek beszerzése mellett, ebben pedig a megfelelő polc bolt nyújthat nagy segítséget.

Az olyan ismert márkákkal, mint a Salgó, biztosan nem lehet mellélőni, hiszen a cég már számtalanszor bizonyította megbízhatóságát. Csavaros és csavarmentes polcok egyaránt megtalálhatóak kínálatában, ráadásul egyéni igények szerint alakíthatóak a rendszerek, átszerelhetőek, megfelelve ezzel az aktuálisan raktározni, elhelyezni kívánt árunak.

A polc bolt remek választás magánszemélyek számára is. Nem ritka, hogy a garázs, a műhely, vagy a melléképületek berendezésekor keressük a megfelelő polcokat, melyek teherbírás terén is hozzák az elvárt színvonalat. Ilyenkor érdemes polc bolt ajánlatai között körülnézni, hiszen nem csak nagymennyiségű megrendelés esetén vehető igénybe a szolgáltatás. A rendezett, áttekinthető környezet érdekében mérettől függetlenül megtalálhatóak a megfelelő polcok.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}