Logo

A Salgó az egyik legjobb és legmegbízhatóbb fém polcrendszernek számít manapság, ha fontos, hogy egy jól alakítható és berendezhető tárolási megoldást telepítsünk irodánkba, garázsunkba vagy műhelyünkbe. A Salgó fém polcrendszer tökéletes választás olyan helyekre, ahol sok mindent kell tárolni és erre kevés a vízszintes hely. Ezekkel a könnyen összeszerelhető és végtelen módon alakítható polcrendszerrel megoldhatók a raktári tárolás problémái, továbbá rengeteg helyet lehet műhelyekben, garázsokban felszabadítani, így extra munkaterület válik szabaddá és nem kell folyton a szerszámokban, alkatrészekben botladozni.

A Salgó fém polcrendszer legnagyobb előnye, hogy költséghatékony. Egy vázszerkezet felállításával olyan magasságba telepíthetünk polcokat, amilyenbe csak szeretnénk, továbbá a vázrendszer bármikor bővíthető, így olyan komplex polcrendszert alakíthatunk ki, amilyet csak szeretnénk. A stabil kialakítású polcrendszerek elérhetők csavaros és csavarmentes kivitelben is, összeszerelésükhöz pedig nincs szükség különösebb szakértelemre.

Ha eddig gondok voltak azzal, hogy milyen tároló rendszert, polcot használjunk raktárban, szerverszobában, irodákban, műhelyekben, garázsokban vagy bármilyen egyéb helyen, akkor mindenképp érdemes webáruházunkon körülnézni. Minden egyes Salgó fém polcrendszernél megtalálhatók az egyes elemek méretei és árai, de komplett polcrendszereket is segítünk összeállítani. Társaságunk által forgalmazott Salgó polc csavarmentes kivitelbenrendszerek mind az innováció termékei és nagyban megkönnyíthetik a tárolást.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}