Logo

Rendkívül népszerűek lettek a Salgó polcrendszerek az elmúlt években, ugyanis raktározó és szállítmányozó munkakörökben rengeteg előnye van annak, ha árukat és termékeket rendezett, hatékony módon tudunk tárolni. A Salgó polcok tökéletes választásnak bizonyulnak raktárakba, műhelyekbe, irodákba, garázsokba és szerverszobákba bármilyen alkatrész, számítógép, termék vagy egyéb dolog rendezett és átlátható, biztonságos tárolására. További nagy előny, hogy a Salgó polc olcsón rendelhető meg akár online is, és jóval olcsóbbnak számít, mint bármely egyéb fém- vagy faanyagú polcrendszer, melyeknek karbantartása is bonyolultabb és nehézkesebb.

A Salgó polcrendszer igazi előnye, hogy teljes mértékben igény szerint alakítható. Annyi polcot tehetünk bele, amennyit csak akarunk, olyan komplex rendszert hozhatunk létre, amilyet csak akarunk, mindezt pedig elképesztően olcsón.

A Salgó polc olcsón beszerezhető és azonnal munkába állítható. Összeszereléséhez nincs szükség különösebb szakértelemre. A polcok csavaros és csavarmentes kivitelben is kaphatók, és iratok, alkatrészek, különféle apróbb anyagok tárolására kiválóan alkalmasak. Csavarosan szerelhető tradicionális Salgó polcaink harmonikusan illeszkednek a raktári, irodai, garázsbéli és egyéb környezetekhez is, továbbá nem is foglalnak sok hasznos helyet. Maximális hasznos hely marad az adott helyiségben, ugyanis a Salgó polcrendszerke függőlegesen nagy magasságokba is kiterjeszthetők.

Salgó polc olcsón rendelhető meg online felületünkről rengeteg kiegészítővel!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}