Logo

Ha manapság egy megbízható, jól alakítható és egyszerűen összerakható polcrendszerre van szükség, akkor a Salgónál egyszerűen nincs jobb választás. A Salgó polc már évtizedek óta biztosít praktikus és olcsó tárolási lehetőséget irodákban, garázsokban, műhelyekben, szerverszobákban és egyéb helyeken, ahol egyszerű, minimalisztikus és tartós polcrendszerekre van szükség.

A Salgó polc egy univerzális rendszer, melyet olyan szinten lehet alakítani, amilyenre csak szükség van. 1-2 szintes polcrendszerre van szükség néhány polccal? Megoldható! Sokszintes összetett polcrendszerre van szükség? A Salgó kiválóan teljesít ilyen igények esetén is.

A modern Salgó termékek elérhetők csavaros és csavarmentes kivitelben is, összeszerelésükhöz pedig nincs szükség különösebb szakértelemre. Kifejezetten ajánlottak ezek a polcrendszerek olyan helyekre, ahol helyszűkösség miatt ki kell használni a vertikális teret maximálisan. Több szintű polcrendszerek elhelyezésével megoldható például egy műhelyben az alkatrészek, autógumik tárolása, egy irodában az iratok tárolása, de egy raktárhelyiségben bármilyen termék, szállítmány raktározása is.

A csavaros és csavarmentes Salgónál egyszerűen nincs jobb választás, ha iratok, kisméretű alkatrészek, különféle anyagok rendezett tárolása a cél, és ha mindezt pedig olcsón kell kivitelezni. A Salgó polc típusok harmonikusan illeszkednek az irodai és a raktári környezethez, és a különböző méretű elemek bármilyen igényt kielégítenek. A polcrendszerekről részletes információ található webáruházunkban.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}