Logo

Salgó polc Budapest területén rendkívül olcsón rendelhető meg, online elintézhető pár kattintás segítségével. Webáruházunkban részletes információk találhatók azzal kapcsolatban, hogy az egyes Salgó elemek mennyibe kerülnek, és hogy milyen formában érdemes kialakítani a polcrendszereket.

Sok helyen szempont manapság, hogy tudjuk hova tenni dolgainkat rendezett és átlátható módon. A Salgó polc egy rendkívül olcsó és praktikus alternatívát nyújt raktárak, irodák, műhelyek, garázsok és szerverszobák esetében a jól rendezett és hatékony tárolásra, hiszen egy könnyen alakítható és igények szerint megtervezhető polcrendszerről van szó. A minimalisztikus Salgó rendszerek forradalmasították az alkatrészek, autógumik, iratok, termékek és egyéb dolgok tárolását, ráadásul mindezt kifejezetten olcsón.

A Salgó polc Budapesten választható csavaros és csavarmentes kivitelben is, azonban mindkét kialakítás esetében biztosított a könnyű összeszerelhetőség és alakíthatóság.

A Salgó rendszerek komplexitása mindig az igényektől függ. Létre lehet velük hozni 1-2 szintes, pár polcos rendszereket is, azonban raktárakban sokszintes komplex polcépítményeket is ki lehet alakítani, ahol többszáz tonnányi termék is tárolható biztonságosan. A Salgó rendszerek kiegészítésére számos alkatrész használható, ilyenek például a hátsó és oldalsó borítólemezek, polcosztók, gumitárolók, leválasztók és sok egyéb, melyekkel tovább lehet finomítani a polcrendszer funkcionalitását. Salgó polc Budapesten olcsón kapható és megoldja a tárolási problémákat. Kár volna kihagyni!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}