Logo

Ha a költséghatékony tárolás szempont, akkor évtizedek óta a Salgó számít a legjobb megoldásnak. Ezek a polcrendszerek rendkívül olcsók, de cserébe olyan funkcionalitást biztosítanak, melyet ebben az árkategóriában semely egyéb rendszer nem nyújt. A Salgó állvány, a polcok, az összekötő alkatrészek és az egyéb kiegészítők garantálják, hogy a Salgó rendszerek szinte végtelen kombinációban legyenek alakíthatók, tehát bármikor létrehozható egy olyan komplexitású rendszer, melyet az igények megkövetelnek.

Egy műhelybe vagy garázsba kellene 2 szintes, néhány polcos rendszer? Nem probléma! Egy raktárba kéne egy sokszintes, kiterjedt polcrendszer? Ez sem probléma. A Salgó állványok segítségével a polcrendszerek végtelen kombinációban alakíthatók, pontosan oly módon, amire az adott helyzetben szükség van.

A Salgó polc csavarmentes kivitelben széles méretválasztékot biztosít, termékeink között pedig minden megtalálható, mely egy olcsó, költséghatékony, de praktikus rendszer létrehozásához szükséges.

A Salgó polcok tökéletes megoldást biztosítanak műhelyekben, garázsokban, irodákban, szerverszobákban és raktárakban is számos dolog tárolására, legyen szó szerszámokról, szállítmányokról, autógumikról, iratokról vagy szerverekről. A rendszerelemek és Salgó állvány típusok felhasználásával többszintes állványrendszerek galériák, valamint praktikus mobil, gördíthető állvány felépítmények is kialakíthatók. Nincs manapság ennél praktikusabb és költséghatékonyabb mód a tárolásra úgy, hogy a vertikális hely maximálisan ki legyen használva.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}