Logo

Ha nagy mennyiségű alkatrészt, terméket, szállítmányt, iratot vagy egyebet kell rendezetten tárolni, akkor egy jó polcrendszer nélkül gyorsan káoszba fulladhat az ember. A Salgó polc éppen ezért évtizedek óta az elsőszámú választás raktárakban, műhelyekben, irodákban, szerverszobákban és egyéb helyeken, ahol fontos, hogy rengeteg dolgot tudjunk tárolni szép, rendezett módon. A Salgó polcrendszer a legjobb módja annak, hogy költséghatékonyan használjuk ki a vertikális teret egy helyiségben, így nem kell a padlón gyűjteni a dolgokat, ezáltal sok hasznos helyet felemésztve.

Miért jó a Salgó polcrendszer?

Azért, mert teljesen igény szerint alakítható, bővíthető és redukálható. Csavaros és csavarmentes kivitelben is kaphatók a polcok, melyekkel garantálható a szép és rendezett, valamint olcsó tárolás.

Elképesztően költséghatékony tárolási formát biztosítanak a Salgó polcrendszerek, mivel könnyű szerkezetes, minimalisztikus polcokkal van ellátva, melyeknél nem a külső, hanem a funkcionalitás számít. A csavaros és csavarmentes kivitelben bármikor lehetőség van alapmezőket, további tetszőleges számú kiegészítő polcokat bővíteni, így egy egészen egyszerű polcrendszerből is létrehozhatunk olyan komplexitású polcrendszert, melyre éppen szükség van.

A Salgó termékek lehetőségeit mindig az igények határozzák meg, a költséghatékonyság azonban mindig garantált. A Salgó állvány rendszerek szerkezeti és kiegészítő elemeinek kialakítása egyszerű, sok különböző méret áll rendelkezésre, a polcrendszer szereléséhez pedig különösebb szakértelem nem szükséges.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}