Logo

Raktárakban, garázsokban, irodákban újra és újra felmerülő probléma lehet az áruk, termékek, iratok összerendezett és átlátható, mégis könnyen hozzáférhető tárolása. A salgó állványrendszerek nem véletlenül lettek egyre népszerűbbek országszerte, hiszen az általuk kínált fém polcrendszer költséghatékony, mégis maximálisan megbízható tárolási lehetőséget nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Akár szerszámok, akár kisebb gépek, használati eszközök, dokumentumhegyek vagy egyéb tárgyak hosszú távú rendszerezése a cél, a salgó polcok kiváló megoldást nyújtanak!

 

Az egyszerű, minimalisztikus és tartós fém polcrendszer széles kínálata elérhető csavaros és csavarmentes kivitelben, és minden esetben igazodik a megrendelő egyedi igényeihez. Az állványrendszerek masszív kialakítása lehetővé teszi, hogy az egyes tároló felületek magasan egymásra épülhessenek, míg a kompakt kivitelezésnek köszönhetően horizontális bővítés tekintetében is csak a helység korlátai szabnak határt, hiszen gyakorlatilag végtelen számú polccal kiegészíthetjük már meglévő állványrendszerünket.

A salgó kínálta fém polcrendszerrel tehát olyan komplex és tartós állványrendszerek építhetők, melyekkel bármilyen térben extra szabad munkafelület nyerhető, ami jelentősen megkönnyítheti a mindennapi munkát. Letisztultságának köszönhetően a fém polcrendszer bármilyen környezethez harmonikusan illeszkedik, így tökéletes rendszerezési felületet biztosít raktárak, műhelyek, garázsok, irodák vagy egyéb helységek helytakarékosságának maximalizálására.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}