Logo

Tárolás, rendszerezés, átláthatóság – raktárak, műhelyek, garázsok és irodák első számú kulcsszavai ezek, hiszen a mindennapi munkát jelentősen megkönnyíti, ha a keresett áru, termék, irat vagy egyéb tárgy hosszú percek helyett pillanatok alatt fellelhető és hozzáférhető. A salgó polcrendszerek tökéletesen kielégítik ezen igényeket! A kiváló minőségnek köszönhetően a salgó polc terhelhetősége jelentős, ezáltal az állványrendszerek szinte korlátlan magasságban felépíthetők, mely extra szabad munkafelületet biztosítva tovább könnyíti a mindennapi munkafolyamatokat.

 

A fém polcrendszerek csavaros és csavarmentes kivitelezésben is elérhetők. A csavar nélkül összeállítható polcos állványrendszerek teherbíró képessége különböző, így ez esetben szakértőink a felmerülő igényeknek megfelelően ajánlják partnereinknek a legmegfelelőbb elemeket.

A standard salgó polc terhelhetősége 1500 kg keretenként, mely adat egyenletes tehermegosztás esetén érvényes. A polcokat összekötő merevítők hidegen hengerelt kiváló minőségű szendzimír horganyzott acéllemezekből készülnek, ezzel biztosítva az időtálló minőséget és megbízhatóságot.

A különböző mélységi és hosszúsági méreteket tekintve a salgó polc terhelhetősége az alábbiak szerint alakul: 130-250 kg/polc; speciálisan méretezett elemek használatával azonban tovább növelhető ez a teherbíró képesség.

Az állványrendszer alatt egy oldalon visszahajtott talp biztosítja a stabilitást, ám igény szerinti falhoz rögzített rendszerekkel akár nagyobb salgó polc terhelhetőséget is elérhetünk.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}