Logo

A különféle tároló helységek vagy helységrészek gondos megtervezése igen fontos az optimális térkihasználás érdekében. Ennek egyszerű, gyors és átlátható kivitelezésére kiváló megoldást nyúlt a salgópolc. Legyen szó raktárról, irodai terekről vagy akár otthoni helységről, a salgó polcrendszereinek segítségével könnyen kezelhetővé válik szinte bármilyen nemű tárgyhalmaz rendszerezése, illetve rövid- vagy hosszú távú tárolása.

Az egyedülálló minőségnek köszönhetően a salgópolc állványrendszerei nagy teherbírással rendelkeznek, így a fémkonstrukciós rakodó felületeken akár több évnyi irat, nehezebb árucikkek vagy kisebb gépek tárolása is praktikusan megvalósítható. A már kialakított polcos rakodótér bármikor bővíthető további, tetszőleges számú kiegészítő polc mezővel, határt csak és kizárólag a helyiség méretbeli adottságai, illetve a megrendelő elvárásai szabnak.

A salgópolc csavaros és csavarmentes változatban is elérhető, rendszerelemei tetszőlegesen kombinálhatók, ezáltal egyedi igényekre szabva készíthető többszintes galéria, vagy akár mozgatható, mobil apparátusok is. A csavarmentes család rendkívül széles méretválasztékkal rendelkezik, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást különféle alkatrészeinek, iratainak vagy bármilyen egyéb tárgyainak praktikus tárolására.

Az állványrendszer igény szerint kiegészíthető hátsó és/vagy oldalsó borítólemezekkel, speciális leválasztókkal, polcosztókkal, továbbá gumitárolókkal is.

A salgópolc széles kínálata tehát egyedi és gyors megoldást nyújt a raktározási problémákra.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}