Logo

A gumiabroncsok minőségének és hosszú távú használatának megőrzése érdekében mindenképp érdemes kiemelt figyelmet fordítani azok szakszerű tárolására. A salgó polcok széles kínálatában fellelhető gumiabroncs tároló állványrendszer optimális körülményeket biztosít abroncsainak megfelelő megőrzésére és könnyen átlátható rendszerezésére.

A gumik időtállóságának fenntartása megköveteli, hogy azok direkt hőhatástól, közvetlen napfénytől, illetve magas UV-sugárzástól védve legyenek, továbbá erősen ajánlott kerülni a különféle kemikáliákkal, mint például az olajjal, a lakkal, az üzemanyaggal vagy a festékkel való érintkezés lehetőségét.

Legyen szó akár raktárról, műhelyről vagy garázsról, a salgó gumiabroncs tároló állványrendszer letisztult megjelenése minden helyiségbe esztétikusan beilleszthető. A fém polcrendszerek csavarmentes kivitelezése maximális biztonságot nyújt mindenféle gumiabroncsnak, emellett a kompakt kivitelezésnek köszönhetően bármikor átrendezhető és bővíthető az állványrendszer, hiszen a polcok az összeállítást követően csavarozás nélkül is egyszerűen átszerelhetők maradnak.

A salgó gumiabroncs tároló állványrendszer standard magassági méretei 2000, 2500 és 3000 mm, tervezett mélységi mérete pedig 400 mm. A polcrendszer szélességi méretei az egyedi igényeknek megfelelően alakíthatók.

A maximális helytakarékosság érdekében a salgó polcokból akár galéria is építhető, mely még több abroncs szakszerű tárolását teszi lehetővé további szabad munkafelület biztosítva a helységben, egyetlen gumiabroncs tároló állványrendszer formájában.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}