Logo

Amikor a megfelelő polcrendszer kialakítása kerül napirendre, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy a tárolóegység hol kerül felállításra. Elvégre egy garázs sokkal kisebb, mint egy hatalmas alapterülettel rendelkező raktárépület. Nyilván mindkét esetben más-más lesz a polcrendszer terhelése. Míg egy háztartásban legfeljebb csak néhány raklapnyi holmi tud felhalmozódni, addig egy raktárban hatalmas árukészletek kerülhetnek elhelyezésre, amik több mázsát nyomnak. A salgó polcok többek között azért érdemelték ki a népszerűséget, mert bármilyen környezetben használhatók.

Teljesen mindegy, hogy hova teszi, és mit pakol rá egy salgó polcrendszer megállja a helyét, és nem hagyja cserben. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy a műszaki áruházakban, kertészetekben, kereskedelmi egységekben, irodákban, lakóegységekben is megjelennek ezek a fémből készült állványok, ráadásul a legkülönbözőbb formákban. Vannak, amik alacsonyak, de szélesek, mások magasak, de keskenyek, és persze ott vannak a faltól falig ívelő, széltében és hosszában is hatalmas változatok, amik arra teremtettek, hogy hatalmas súlyokat bírjanak el.

Az egyszerű kapcsolódási elvnek köszönhetően nagyon könnyen összeilleszthetők az egyes elemek, sőt, igény esetén bármikor változtathatók, bővíthetők. Így mindenki személyre szabott megoldásokban tud gondolkodni, amikor a tárolóegység létrehozására van szükség.

A polcrendszerhez nélkülözhetetlen elemek beszerzése is nagyon egyszerű, a weboldalunkon keresztül bármikor lehetősége nyílik arra, hogy egyedi árajánlatot kérjen.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}