Logo

Ha nem szeretné magát magas kiadásokba verni egy raktár kialakításakor, akkor mindenképpen ezt a weblapot válassza, ahol különféle polcrendszereket tud megrendelni. Ezek fémből készülnek és nagyon egyszerűen összeszerelhetőek. A kínálatban lehetősége van megismerni a használt polcrendszer ajánlatokat is.

Ezek többnyire régi raktárak átköltöztetése után visszamaradt polcok, melyek ugyanolyan jó minőséggel rendelkeznek, mint a teljesen újak, csak más garanciális szabályok vonatkoznak rájuk. Lehetséges, hogy kisebb esztétikai hibával rendelkeznek a használt polcrendszerek, de ezért is lehet hozzájuk alacsonyabb áron hozzájutni.

A vételárat minden esetben az szabja meg a legszignifikánsabban, hogy mekkora méretekkel bír a polc, az festett-e vagy csak horganyzott. Ha hátlappal rendeli meg, akkor is már árra kell számítani. Stabil kialakítással készülnek a termékek, melyek csavaros vagy csavarmentes felépítésűek. A használt polcrendszereknek a megrendelésekor érdemes megismerni az újonnan készülteket is. Ilyenkor van igazából lehetőség kiválasztani a megfelelő méretet vagy esetleg egyedileg gyártatni. A használt polcrendszer már adott paraméterekkel rendelkezik, azon csak minimális változtatásokat lehet elvégezni.

Ha éppen egy raktár kialakítása előtt áll, akkor mindenképpen itt a helye, hiszen a kínálatban minden igénynek megfelelő polcrendszereket megtalál. A megadott elérhetőségeken keresztül bármikor érdeklődhet és akár árajánlatot is kérhet online formában. A tárolásban itt most egy igazi partnerre lelhet!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}