Logo

A fémpolcok segítségével nagyon könnyen, gyorsan és kis költség mellett lehet egy raktárt berendezni. Gondoljunk csak bele, hogy egy hatalmas polcrendszert milyen drágán lehetne kivitelezni csakis faanyagot használva. Éppen ezért érik meg azok a termékek, melyekkel most itt megismerkedhet. A különféle méretekkel bíró Salgó polc eladói ára nagyon kedvező.


Ezeknek az alapanyaga fém és festett vagy horganyzott felületet kapnak az oxidáció elkerülése végett. A polcrendszereket csavaros és csavar nélküli típusok szerint lehet két nagyobb csoportra osztani. Mindegyikről elmondható, hogy a lehető legstabilabb és a legkönnyebben összeállítható a helyszínen alapszerszámok segítségével.

Pontosan meg lehet tekinteni a megrendelhető polcok méreteit, melyek mellett a teherbírás is szerepel. A Salgó polc eladó teljesen újonnan kivitelezett vagy használt formában is. Mivel a tevékenységi körben szerepel a meglévő polcrendszereknek a szétszerelése, így vannak raktáron már használt darabok is, melyek legfeljebb esztétikai hibákkal rendelkezhetnek. Ez megmutatkozik az árban is, hiszen olcsóbbak.

Salgó polc eladó több célnak megfelelve is. Így érdemes kiemelni a speciális polcrendszereket, melyek között állványrendszerek, gumitárolók is megtalálhatóak. Ha teljesen egyedi méretek szerint van szüksége polcokra, akkor erre is lehetősége nyílik. Ilyenkor szükség van helyszíni felmérésre is. A megrendelt polcok mellé garancia jár. Online is van lehetőség egyedi árajánlat kérésére. Raktár kialakítása esetén itt a helye!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}