Logo

Irodákban vagy raktárakban szükség van megfelelően kialakított tároló rendszerekre. Ha egy nagyon praktikus megoldást keres ebből a célból, akkor a lehető legjobb helyen jár!


Cégünk kifejezetten fémpolc rendszerekkel foglalkozik, melyeknek több típusát kínáljuk. Csavaros és csavarmentes összeszerelésűek közül is választhat, melyeket szinte azonnal a rendelkezésére is tudunk bocsátani a kívánt nagyságban. Több méret közül tud választani, melynek függvényében változik a maximális teherbírás is.

Az általunk forgalmazott fémpolcok nagyon stabil kialakítással bírnak. Jól be lehet illeszteni az adott környezetbe és praktikusan is lehet használni. A fémből készített polcainknak az előnye, hogy nagyon könnyen összeszerelhetőek. Méretben korlátot csak az adott helyiség jelenthet, így szinte bármilyen nagysággal rendelkező fémpolcot megrendelhet cégünktől.

Forgalmazunk speciális tároló rendszereket is a csavaros és a csavarmentes Salgó polcokon kívül. Ezek gördíthető állványként is használhatóak. A legtöbb esetben gumiabroncs tárolásra szokták használni. Megtalálja honlapunkon a részletes árlistát is, melyben méret és típus szerint minden fontos adat megtalálható. A festett és a horganyzott típusú fémpolcokat eltérő árakon kínáljuk vásárlóink számára.

Termékeinkre minden esetben garanciát is vállalunk, amely a megfelelő minőség záloga. Ha szeretne mindenképpen egy praktikus polcrendszert, amely gyorsan megoldja a tárolási problémáit, akkor mindenképpen vegye fel vállalkozásunkkal a kapcsolatot és mi remek ajánlatokkal fogjuk ellátni.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}