Logo

Ha szeretné minél egyszerűbben megoldani a tárolási problémákat, akkor most megismerkedhet egy kiváló ajánlattal. Költséghatékonyan és gyorsan alakíthatja ki az adott raktárban szükséges polcrendszert. Irodákban, műhelyekben nagyon praktikusan használhatóak a Salgó polcok, melyeknek egyik népszerű típusa a csavaros kötéssel kivitelezett.


Ezen típus nagy előnye, hogy egyszerűen lehet összeállítani és teljesen az adott helyiség igényei szerint alakítható. Nagyon stabil szerkezettel rendelkeznek, amely a speciálisan kialakított sarokvasaknak köszönhető. Mindig az összeszerelési útmutatóban foglaltak szerint kell a szerelést elvégezni. A Salgó fém polcok közül a csavaros kialakítással rendelkezőek egyszerűen költöztethetőek is.

Magas minőségű acél adja az alapanyagot, amelyet horganyzott vagy festett felület véd meg a korróziótól. Saját méretek szerint is leadható a megrendelés, de raktáron is vannak már elkészített polcok, melyeknek a méretei szerepelnek a portálon. Ezek mellett megtekintheti az árakat is.

Speciális állványokat, gördíthető polcrendszereket is vásárolhat. Díjmentes ajánlatkérési lehetőséggel is élhet, melynek keretében megtudhatja, hogy az adott hosszúságú, magasságú és mélységű Salgó polc pontosan mennyibe is kerül. Pillanatok alatt megoldhatja tárolási problémáit olyan polcokkal, melyek innovatív módon kerültek kivitelezésre. Figyeljen arra is, hogy milyen teherbírással rendelkező típusra van szüksége, hiszen a megadottnál nehezebb tárgyakat nem javasolt rajta tartani. A Salgó polcokra garancia is vonatkozik.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}