Logo

Egy hatalmas irattárban vagy raktárban nem lehet összevissza, rendszertelenül végezni a tárolást. Ha szeretne minőségi fémből készített polcra szert tenni, amely ezen célnak teljesen megfelel, akkor már meg is találta a megfelelő ajánlatot. Most megismerheti a csavaros és a csavarmentes kötésű, festett és horganyzott felülettel rendelkező polcokat. Irattárban, egy autószerelő műhelyben, élelmiszerbolt raktárában vagy eladó terében, gumiszerelő csarnokban is nagyszerűen alkalmazhatóak ezek a típusok. A tervezésnek köszönhetően stabil szerkezettel bírnak. Teherbírás szerint kerültek besorolásra. A méretek határozzák meg azt is, hogy mennyi a vételára.


Ha egy nagyobb belmagassággal rendelkező csarnokban szeretne tároló rendszert kialakítani, akkor speciálisan kivitelezett állványzatokat is rendelhet. Raktáron is vannak polcok, melyeknek az azonnali kiszállítása is lehetséges. Ha ezen típusoknak a mérete, mélysége, hosszúsága és magassága nem megfelelő, akkor egyedi igényeit mindenképpen jelezze és kapni fog egy árajánlatot. Ezt online is igényelheti.

Alapjában véve kettő fő polc típus közül választhat: csavaros és csavarmentes kötésű. Ezentúl, gumitároláshoz speciális kialakítású típusok is vásárolhatóak. Most érdemes kihasználnia ezt a lehetőséget, ha szeretne minél olcsóbban és gyorsabban hozzájutni egy tényleg hosszan tartó használatot biztosító polcrendszerhez. Kérdése esetén a szakemberek részletes információval ellátják az adott termék kapcsán, hogy még könnyebben tudjon döntést hozni.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}