Logo

Egy irodai irattároló helyiségben vagy egy raktárban szükséges olyan polcrendszernek a kialakítása, amely a rendszerezett tárolást lehetővé teszi. Ha szeretne minőségi polcokat vásárolni, melyek kifejezetten ilyen célra lettek készítve, akkor mindenképpen itt a helye. A fémpolc stabil kialakítással, alapos felületkezeléssel rendelkezik. Egyik nagy előnye, hogy az innovatív tervezésnek köszönhetően egyszerűen összeszerelhető.


A csavaros és a csavarmentes polcokat is sokan keresik, melyeknek a méretüktől függően más-más teherbírásuk van. Az árak a méret, a teherbírás és a felületkezelési mód függvényében változnak. Igen gyorsan meg lehet oldani a tárolási problémákat a fémpolcok segítségével.

A gumiabroncs tárolásra is kaphatóak speciális polcok. Ezek segítségével szakszerűen és könnyen kezelhetően lehet tárolni az autógumikat. Változatosan, akár teljesen egyedi méretben is kialakíthatóak a fémpolc rendszerek.

Garancia vonatkozik minden egyes megvásárolt fémből készült polcra, melyeknek a minőségével eddig az ügyfelek részéről még nem érkezett semmilyen panasz. Igényelhet teljesen díjmentes árajánlatot is, ha felkeltették az érdeklődését ezek a nagyszerű kialakítású polcok. A termékek mindegyike a magyar és az európai uniós szabványoknak megfelel.

Oldja meg minél egyszerűbben és a lehető legköltséghatékonyabban a raktározást az itt megvásárolható fémpolcoknak a segítségével! Ha egy meglévő polcrendszert szeretne szétszereltetni és azt elszállítatni egy másik raktárba, akkor ilyen esetben is igényelheti a szolgáltatást.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}