Logo

Egy nagyobb raktárban olyan megoldást kell kitalálni a szükséges polcrendszer kialakítása érdekében, amely nagy teherbírású, a célnak teljesen megfelel és nem is kerül sokba. A fapolc ilyen esetekben teljesen kizárt. Így jöhetnek szóba a fémből készült polcok, melyekkel most Ön is megismerkedhet. A Salgó polc árak lehetővé teszik, hogy a lehető legköltséghatékonyabb módon legyen a raktárban kialakítva a szükséges tárolási rendszer. Az árak főként két kategóriára vannak osztva: csavaros és csavarmentes összeszereléssel rendelkező típusok.


Ezentúl, a keretek és egyéb tartozékok is más-más árral rendelkeznek. Mindegyik esetben meg van adva, hogy a Salgó polc árak az adott polc hosszúsága szerint miként változnak. A méret, a teherbírás, illetve a felületkezelés módja is beleszól az árba. A festett típusokról elmondható, hogy valamelyest drágábbak a horganyzott felületkezeléssel bíróaknál.

A Salgó polc árak nagyon vonzóak és online is van lehetősége árajánlatot igényelni. Arra azonban minden esetben figyeljen, hogy a megadott árak, ahogyan a táblázat alján is jelezve van, nem tartalmazzák az általános forgalmi adót.

A megadott e-mail címen és telefonszámon keresztül bővebb tájékoztatást is lehet kérni a Salgó polc árakról, ha esetleg szeretne egyedi méretek szerint rendelni. Ha olcsón szeretne acélból készült polcokhoz hozzájutni, melyek megoldják a raktározási problémát, akkor mindenképpen itt a helye! A termékekre több éves garancia is vonatkozik, de ezen igénybevételére nem szokott sor kerülni a páratlan minőségnek köszönhetően.

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}