Logo

Egy autóguminak nem szabad érintkeznie semmilyen kemikáliával, amely olaj, zsír, oldószerek, lakk vagy benzin lehet. Ezek nagyban roncsolják a gumi anyagát és képtelenné teszik arra, hogy megfelelő tapadást tegyen lehetővé az aszfalton. A gumitároló polc segítségével szakszerűen, szennyeződésektől mentesen lehet tárolni a gépkocsi abroncsait. Lehetőség van csomagolással együtt is elhelyezni őket a polcon. Az autógumi biztonsága érdekében csavarmentesen lettek kialakítva ezek a polcrendszerek, melyek eddig minden esetben megállták a helyüket.


Annak ellenére, hogy nem csavaros összeillesztéssel rendelkeznek, attól még könnyen át lehet őket szerelni és áthelyezni, esetleg szállítani. Már rendelkezésre álló méretek közül is lehet választani, de ha ezek nem felelnek meg, akkor egyedileg is lehet jelezni a rendelési igényt.

A gumitároló polc lehetővé teszi, hogy típusonként lehessen szortírozni az autógumikat. Ezek a polcrendszerek teljesen megfelelnek a szakmai elvárásoknak is. Ezen termékek minden esetben horganyzott kivitelezéssel készülnek. Igény szerint lehet alakítani a gumitároló polc, állvány nagyságát az adott helyiségnek megfelelően.

Minden esetben garancia is vonatkozik az adott polcrendszerre. Minőségi termékeket vásárolhat, melyek ár-érték arányt tekintve nagyszerű választások. Ha gumiabroncsok tárolását szeretné elvégezni a lehető legjobban, akkor érdeklődjön az árakról, majd pedig adja le a megrendelését! Ismerje meg a többi acélból készített polcot is a kínálatban, melyeknek az ára méret szerint változik!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}