Logo

Cégünk profilját a fémből készített polcok teszik ki, melyeket a legkülönfélébb típusban tud megrendelni. Termékeink nagyon jó áron állnak a vásárlók rendelkezésére, így nálunk megtalálja a legköltséghatékonyabb módját annak, hogy raktárát berendezze. Kínálatunkban megtalálhatóak a horganyzott és festett, teljesen új polcok mellett a használt polcrendszerek is, melyek iránt szintén elég nagy érdeklődés mutatkozik.


Az általunk forgalmazott acélból készült polcok csavaros vagy csavarmentes összeillesztéssel jönnek létre. Érdemes mindegyik típus előnyével megismerkedni. A használt polcrendszerek is ugyanolyan stabilak, mint a teljesen újonnan kivitelezettek. Az innovatív kivitelezésnek köszönhetően praktikusan meg lehet velük oldani a tárolási feladatokat.

A használt polcrendszerek minden esetben már adott paraméterekkel rendelkeznek. Ha egyedileg szeretné meghatározni, hogy milyen hosszúsággal, mélységgel és magassággal rendelkező polcra van szüksége, akkor le kell adnia megrendelését. Online is meg lehet tekinteni, hogy az adott nagysággal bíró, festett vagy horganyzott polc milyen áron rendelhető meg.

Ha olyan megoldást keres, amelynek a segítségével könnyen meg tudja oldani raktározási problémáit, akkor ismerje meg a használt polcrendszereket is! Az újonnan készített termékekre garancia vonatkozik. Cégünk szakemberei vállalják a szétszerelést és az összeszerelést is, ha egy raktár költöztetéséről van szó. Ismerje meg termékeinket és rendeljen tőlünk nagy teherbírású polcokat akár egyedi méretben!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}