Logo

Éppen egy nagyobb raktárt szeretne berendezni csak nem tudja, hogy milyen polcrendszereket válasszon? Már meg is találta azt a lehetőséget, melynek a segítségével könnyen van lehetősége arra, hogy a tárolási feladatokat megfelelően elvégezze. A Salgó polc árak a mélység, a magasság és a hosszúság tekintetében változnak. Minden egyes típus más árral rendelkezik. A végső vételárat befolyásolja, hogy a polc festett vagy horganyzott felületi kezelést kapott-e.


A csavaros és csavarmentes Salgó polc árak is eltérnek egymástól. A teherbírás tekintetében is lényeges eltérés van az egyes típusok között. Nagyon sokan választják ezeket a fémből készített polcokat, mivel praktikusan lehet őket használni. Könnyen szállíthatóak is, mivel a csavaros összeillesztésnek köszönhetően pillanatok alatt szétszerelhetőek. A Salgó polc árak lehetővé teszik azt, hogy akár egy nagyobb raktárt vagy csarnokot is alacsony költségen be lehessen rendezni az adott célnak megfelelően.

A cég szakemberei a megrendelést követően igény szerint össze is szerelik az adott polcrendszert. Garancia is jár a termékek mellé, melyek magas minőséggel bírnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően teljesen megfelelnek a mostani elvárásoknak. A teljesen új Salgó polc árak valamelyest magasabbak, mintha a használt típusok közül választana.

Ha egyedi méretek szerint szeretne rendelni, akkor egyedileg elkészített árajánlatot is fog kapni. A fémből készített polcokkal Ön is meg lesz elégedve, hiszen teherbírásuk nagyon nagy és hosszantartóan lehet őket használni.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}