Logo

Egy raktárnak a megfelelő polcrendszerrel való berendezése nem egyszerű feladat, főleg akkor, ha szűkösek az anyagi erőforrások. Vállalkozásunk termékei között megtalálja a talán legegyszerűbb megoldást, amelynél költséghatékonyabbat aligha fog találni a piacon: Salgó polc használt formában történő beszerezése. Ezek a termékek legfeljebb annyiban különböznek a teljesen újaktól, hogy a felületkezelés nem mindenhol hibátlan, illetve látszik, hogy azok már voltak használatban.


Stabilitásukat és használhatóságukat
azonban semmi nem befolyásolja. A Salgó polc használt típusban sokkal olcsóbb, mintha egyedi méretek alapján rendelt volna újat. Honlapunkon láthatja az árakat is, melyek a méret és a felületkezelés minősége szerint térnek el egymástól.

Ha a raktárban nagyon ki van számolva a hely és éppen ezért egyedi méretek szerint készült polcra van szüksége, akkor online is kérhet árajánlatot. Elképzelhető, hogy a Salgó polc használt termékei között is talál megfelelő mérettel bírót. Éppen ezért érdeklődjön mindenképpen online, ha esetleg a honlapon nem találja meg azt a polcrendszert, amelyre szüksége van.

Cégünk magas színvonalon készült csavaros és csavarmentes polcokat forgalmaz, melyek iránt elég nagy érdeklődés van a lakossági ügyfelek területéről is, hiszen tárolásra nem csak egy raktárban, hanem otthon a kamrában vagy a garázsban is nagyszerűen lehet őket használni. Rendeljen polcokat a lehető legjobb árakon a mi segítségünkkel! A Salgó polc használt formában is egy optimális megoldás tárolási célokra!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}