Logo

Egy nagyobb raktár esetében a teljes polcozat kialakítása egész nagy összeget emészthet fel. Ki kell választani azt a megoldást, melynek a segítségével olcsón, de mégis célszerűen lehet elhelyezni a szükséges nagyságú polcrendszereket az adott helyiségben. Időtálló megoldás a fémből készített polcok elhelyezése. Nagy előnyük az ilyen típusú polcoknak, hogy könnyen összeszerelhetőek és az adott helyiség méretéhez is lehet igazítani őket. A tárolás az acél elemekből álló, csavarozással összeilleszthető polcokkal a lehető legpraktikusabb és leggyorsabban kivitelezhető.


Ha szeretne beszerezni Ön is ilyen típusú tároló rendszereket, akkor már meg is találta a megfelelő lehetőséget. A horganyzott és festett teljesen új polcrendszerek mellett használtak közül is válogathat. Irattárakban is nagyon praktikusan lehet használni ezeket a polcokat.

Könnyen megvalósítható a költöztetésük is, hiszen a csavaros típusok elemekre szétszerelhetőek. Az árak is kedvezőek, melyeket egy listában összefoglalva tud megtekinteni, ahol méret és a felületkezelés módja szerint olvashatóak. Ha speciális polcrendszerek érdeklik, melyek kifejezetten gumi tárolására vannak kifejlesztve, akkor ezeket is megtalálja a honlapon.

Egyedi igényét is leadhatja, ha előre meghatározott méretű polcrendszerekre van szüksége és így egy külön árajánlatot is fog kapni. Ismerje meg a fém polcokat, melyek nagyon jó minőségűek és modern kivitelezési eljárással rendelkeznek! A tárolást így a lehető legkisebb költségen tudja megoldani a raktárban, irattárban vagy műhelyében.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}