Logo

Ha szüksége van olyan polcrendszerekre, melyek akár egy autószerelő műhelyben is megállják a helyüket, akkor most a legjobb helyen jár. A fém elemekből összecsavarozott polcok iránt nagy kereslet van, mivel praktikusan lehet őket használni. Festett és horganyzott felületkezeléssel bíró Salgó polc eladó nagyon kedvező áron.
Hogy pontosan mennyibe kerül egy polc, azt végső sorban az dönti el, hogy mekkora méretűre van szüksége, az csavaros vagy csavarmentes összeillesztéssel készült, illetve festett vagy horganyzott felületkezeléssel ellátottra van szüksége. Az új polcok mellett használt típusok is megvásárolhatóak. Most Salgó polc eladó olyan kedvező áron, hogy igen költséghatékony módon lehet berendezni így egy nagyobb helyiséget is.


Raktárakba, ahol nagy belmagasság van, ez a legpraktikusabb módja annak, ha gyorsan van szükség polcrendszerekre. A Salgó polc eladói árai lehetővé teszik azt, hogy akár nagyobb mennyiségben is vásárolhasson. Egyedi méretek szerint is tud igényelni polcokat.

Ha gumitárolást szeretne végezni, akkor válassza a horganyzott csavarmentes fém polcokat, melyek megfelelnek minden olyan kritériumnak, melyet az autógumi gyártó cégek előírnak. Magas minőséggel bírnak az itt megvásárolható polcok, melyek már számtalan raktárban megtalálhatóak és elégedettek vele az őket használókat.

Ha éppen költözteti raktárát és szét kellene szerelni a polcrendszert, akkor igényelheti ezt is a szolgáltatások közül. Szerezzen be nagy teherbírású polcokat, melyek hosszantartóan használhatóak!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}