Logo

Egy bolt raktár helyiségében mindig szigorú szempontok szerint kell végezni egyes áruk tárolását. Ugyanez igaz egy irodában vagy irattárban, ahogy bizonyos szempontokat szem előtt kell tartani tárolás során, hogy a lehető legkönnyebben lehessen adott esetben megkeresni a szükséges dokumentumot. Boltban, irattárban vagy raktárban megfelelő polcra van szükség ahhoz, hogy be lehessen tartani a legfontosabb szempontokat. A polcokat olyan méretben kell megrendelni, amilyen tárgyakat kívánnak rajtuk tárolni. Ez fontos a teherbírás szempontjából is, hiszen egy polcot az szerint is kell kiválasztani, hogy mekkora a maximális terhelhetősége.


Ha szeretne fémből készített, igen stabil polcot vásárolni, akkor az cégünk kínálatában megtalálja a megfelelőt. Több mérettel rendelkező típusok közül tud válogatni, melyek mindegyike nagyon kedvező áron szerezhető be.

A polc felületkezelésnek a módja is meghatározza azt, hogy milyen áron lehet megvásárolni. Horganyzott és festett típusok közül lehet választani. Rendelhet teljesen elemekre szedhető tároló rendszereket is, melyeknek akkor van nagy előnye, amikor egy esetleges költözésre kerül sor. Ha szeretne berendezni egy raktárt, akkor válassza ennek a cégnek a termékeit, melyekkel a megrendelők elégedettek és megfelelnek milyen fontosabb logisztikai szempontnak.

Egyéb kiegészítőkkel, így fém hátlappal is megrendelheti a szükséges polcot. Csavarmentes típusok is megtalálhatóak a kínálatban, illetve autógumi tárolásához is megtalálja a megfelelőt.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}