Logo

Az innováció termékeivel ismerkedhet meg ezeknek a polcoknak a segítségével, melyeket egyre többen keresnek. A könnyen történő összeszerelhetőség, az egyediség és a kiváló minőség teszi oly népszerűvé a csavarmentes és csavaros fém polcokat. Több méret és felületkezelési mód közül választhatnak a megrendelők. Az akasztós polc stabil kialakítása révén nagy teherbírással rendelkezik. Acélból készülnek az egyes elemek, melyet egyedi méretben is meg lehet rendelni.
Sokan keresik a csavarmentes akasztós polcokat, mivel ezeket irodákban, könyvtárakban, ipari jellegű raktárokban és pénzintézetekben is nagyszerűen lehet használni. Az akasztós polc is rendelhető egyedi méretekkel. Díjmentes árajánlat kérés segítségével tudhatja meg, hogy mennyibe kerülne az adott polcrendszer teljes kivitelezése. Ha a standard méretek közül történik a rendelés, akkor a szállítás akár azonnal meg is valósulhat a raktárkészlet függvényében. Az akasztós polcokat a kívánt színre festve is megvásárolhatja.


Horgonyzott felülettel is beszerezhetőek. Hogy milyen árak vannak az adott méretű és típusú polcrendszerek kapcsán, azt megtekintheti egy táblázatba összefoglalva. Cégünk minden esetben a legmagasabb színvonallal rendelkező polcokkal látja el ügyfeleit, melyek megfelelnek minden szabványbeli követelménynek. A fémpolcok segítségével költséghatékonyan el lehet végezni egy raktár berendezését, így érdemes a fából készítettek helyett ezt választani. Az akasztós polcokon túl gumitárolásra tervezett típusokat is talál a kínálatban, melyeknek az ára szintén kedvező.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}