Logo

Festett IntroLegyen szó bármilyen raktárról, szükség van megfelelő polcrendszerekre, melyek megfelelnek a legfontosabb logisztikai szempontoknak.

A Salgó polc megfelelő használatot tesz lehetővé irodákban, irattárakban és nagyobb raktárakban is.

Sokan keresik, mivel fém elemekből állíthatóak össze és egy esetleges költözködés során ugyanígy elemekre lehet bontani őket. A fém polcrendszereknek számos előnye van, melyek közül az egyik az, hogy hosszú távú használatot tesznek lehetővé. Igazán költséghatékony megoldás a Salgó polc választása, mivel így sokkal kisebb áron meg lehet így úszni egy raktár berendezését, mintha fa polcok lennének választva.

Több méretben van lehetőség rendelni fém polcokat a cég kínálatából. Igény szerint beszerezhető festett, illetve horganyzott felülettel bíró polc is. Nagyon stabil Salgó polcokról van szó, így azok teherbírása is nagy.

Az ár minden tekintetben attól függ, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik az adott polcrendszer. Minél nagyobb és minél erősebb, annál magasabb árral is kell kalkulálni.

Ha éppen egy raktár berendezésének beszerzése előtt áll, akkor ne habozzon, hanem válassza ezeket az acélból készült Salgó polcokat, melyek már egyre több helyen megtalálhatóak. Lehetőség van teljesen egyedi méretekkel bíró polcoknak is a beszerezésére. Ha egy nagy raktárat szeretne teljes belmagasságában polcokkal ellátni, akkor itt leadhatja a megrendelését. Speciális polcrendszerek beszerezésére is mód van, így itt autógumi tároláshoz is megtalálja a megfelelő típusokat. Válassza a fém elemekből összeállítható, csavaros és csavarmentes polcokat!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}