Logo

Raktározás során számos logisztikai szempontnak kell eleget tenni. A tárolás milyensége, annak rendszerezettsége egy fontos szempont. Hogy mindent a lehető legjobban raktározhassunk, szükség van polcrendszerre. Ha már régebb óta keresi a megfelelő típust, akkor itt most meg is találta a Salgó fémből készült polcrendszereket. Ezek minden fontos szempontnak eleget tesznek. Kifejezetten stabil kialakítással rendelkeznek. Speciális merevítő vázzal bírnak. Hátlapot is lehet rendelni hozzájuk. A Salgó polcokat meg lehet rendelni festett és horganyzott felülettel is. Speciális autógumi tárolásra kifejlesztett polcok is rendelkezésre állnak. Ha nem megfelelőek a standard méretek, akkor teljesen egyedi igények szerint is lehet rendelni.


A végső ár attól függ, hogy mekkora az adott polcrendszer. Minél nagyobb, annál magasabb árral is kell kalkulálni. A Salgó polcok csavaros és csavarmentes típusban állnak a vásárlók szolgálatára. Egyik nagy előnyük, hogy elemekből állnak össze, így pedig könnyedén megoldott a szétszerelésük. Egyszerűen mozgathatóak és teljesen egyedi igények szerint alakíthatóak ki. Irattárakban kiválóan lehet őket használni.

Ezek a polcrendszerek megrendelhetőek használtként is, így jelentős költségcsökkentéssel lehet őket beszerezni. Természetesen teljesen új Salgó fémpolcokat is rendelhet. Ha szeretne minél kisebb kiadás mellett berendezni egy raktárat vagy irattárat, akkor feltétlenül ismerje meg az itt fellelhető acél elemekből készült polcokat, melyeket már nagyon sok helyen használnak!

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}