Logo

A raktározási tevékenység megfelelő elvégzéséhez szükség van polcokra, melyeknek a típusa korántsem mindegy, hogy milyen. Ha érdeklik megfelelő áron kapható fémpolcok, akkor a salgó polc használt típusait kell megismernie, melyek nagyszerű ajánlatok keretében ismerhetőek meg. A fém elemekből álló polcoknak számos előnye van, hiszen könnyen szét lehet őket szerelni, illetve az összerakásuk sem jelent nagy kihívást. Ha nem elsődleges szempont az, hogy miként néz ki az adott polc, akkor érdemes megismerkedni a használtakkal is, hiszen ezek ugyanolyan erősek és tárolásra alkalmasak, mint az újak, legfeljebb annyi hátránnyal bírnak, hogy egyedi méretben nem lehet őket rendelni.

A salgó polc használt változata után is sokan érdeklődnek. Az ára lényegében a nagyságának függvényében változik, így ha szeretne vásárolni, akkor a kisebb és a nagyobb polcrendszer esetében is teljesen más árakra kell számítania.

Egy raktár berendezésekor mindenképpen kell arra figyelni, hogy milyen polcok kerülnek beszerzésre, hiszen első számú szempontnak kell lennie a költséghatékonyságnak. A salgó polc használt és új típusait is megismerheti online. Ha bármilyen kérdése lenne az adott csavaros és csavarmenetes polcok kapcsán, akkor mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén! Nem csak raktárban és irattárban lehet megfelelően használni az adott polcot, hanem azt háztartási céloknak is megfelelően alkalmazhatóak. A salgó polc használt típusainak egész sora áll rendelkezésre. Ezekben a fém polcokban nem fog csalódni.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}