Logo

Egy mára már klasszikussá vált vicc azt állítja, hogy egy nőnek két problémája van az életben: az egyik hogy nincs semmi, amit felvehetne, a másik pedig, hogy ezt a semmit nem tudja hol tárolni. Nos, nem csak a nőknek, hanem a raktárosoknak is komoly fejtörést okozhat olykor a raktárakban lévő termékek tárolása. Erre a fejtörésre jelenthet megoldást a népszerű salgó polc. A salgó polcok raktárakban történő alkalmazása több szempontból is igen praktikus.

Elsősorban megemlítendő pozítiv tulajdonsága a nagy teherbírás. Első pillantásra egy salgó polc nem tűnik túl megbízhatónak, ennek ellenére a látszat csalóka. A csavaros polcok teherbírása egyenként körülbelül 200-250 kg, míg a csavarmentesek ugyanezen tulajdonsága meghaladhatja az 1500 kg-ot is. A nagy teherbírás ellenére azonban nem masszív, mozdíthatatlan polcokról beszélünk, ugyanis a salgó polcok egyszerűen és könnyedén felállíthatóak, illetve szétbonthatóak.

Az egyes polcok közötti távolságok is állíthatóak, így azok kiválóan alkalmasak a legkülönfélébb termékek tárolására: könyvekre, műanyag- és fémalkatrészekre vagy éppen karosszéria elemekre. A speciális polcok pedig az autóabroncsok és iratok tárolását is jelentős mértékben megkönnyíti. Mindezekért cserébe nem kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia és horribilis összegeket kifizetnie. A salgó polcrendszerek árai ugyanis nem az egeket verdesik. A különböző méretű polcok különböző árkategóriákban szerepelnek. Mindezt figyelembe véve elmondható, hogy a salgó polcrendszerek ideális megoldások lehetnek, amikor nem akad már egy talpalatnyi hely sem a raktárban.

 

 

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}