Logo

Egy raktár kialakításakor mindenképpen rengeteg figyelmet kell fordítani a termékek tárolására. Amennyiben a rendszer nem megfelelően van kialakítva, könnyen kaotikussá válhat a helyzet. A különböző raktári cikkek felhalmozódnak, aminek következtében átláthatatlanná válik, ennek pedig súlyos következményei lehetnek. A polcrendszer széleskörű alkalmazásával ez a probléma kiküszöbölhetővé válik igen könnyen. Nem mindenki engedhet meg magának teljesen új Salgó polcrendszereket. Amennyiben nem akar horribilis összegeket fizetni a raktárában felállítandó polcrendszerre, az Ön számára ideális választás a használt változat. Teherbírásában és további pozitív tulajdonságaiban semmiben sem különbözik az új polcrendszerektől. Ugyanúgy hatalmas súlyt tárolhatnak rajta és ugyanolyan könnyen összeszerelhető, felépíthető, vagy éppen átköltöztethető.

Néhány raktár megszüntetésénél vagy áttelepítésénél azonban, valamilyen oknál fogva, ezen a polcrendszerek feleslegessé válnak. Ugyanolyan jó minőséggel bírnak, mint a teljesen újak, azonban gyakorta rendelkeznek valamiféle esztétikai hibával. Amennyiben úgy dönt, hogy ezekkel a kis esztétikai hibákkal együtt tud élni, úgy felettébb jól járhat, hiszen rövid időn belül felszerelheti raktárát jó minőségű polcrendszerekkel, ráadásul mindezt alacsony áron.

Csavaros és csavarmentes felépítésű modellek közül is válogathat. Kiválaszthatja a megfelelő méreteket és annak megfelelő polcokat rendelhet, amikkel aztán berendezheti a raktárt. Mindenképpen érdemes egy esélyt adni a használt Salgó polcrendszereknek!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}