Logo

Mi történik olyankor, ha nem marad már hely a raktárban? Hagyjuk csak úgy lefolyni a termékeket a raklapokról? Ugyan! Az nem megoldás! A megoldás nem másban rejlik, mint a Salgó polc azonnali felállításában. Miért is jó választás a Salgó polc? Engedje meg, hogy kifejtsem néhány rövid gondolat alapján! A Salgó polcok kevés helyet foglalnak, így aztán nem lesznek állandóan útban, mint például a raklapok vagy a kartondobozok. Könnyen felállítható rendszerekről beszélünk, ráadásul a szolgáltatásaink között szerepel a segítségnyújtás ilyen esetekben. A munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást, ha Salgó polcokkal szeretné felszerelni raktárát.

Választhat a hagyományos csavaros, illetve a csavarmentes Salgó polc közül. Mindkettő remek választás, hiszen a hagyományos Salgó polcok több mint 250 kg teherbírással rendelkeznek polconként, a csavarmentesek pedig, akár 1500 kg-ot is elbírnak. Mindezek mellett, az áraik igen kedvezőek.

Akár használtan is vásárolhat Salgó polcokat! Gyakran előfordul ugyanis, hogy egy-egy raktár átköltöztetésénél, valamilyen okból kifolyólag, hátra maradnak a használt polcok. Ezeknek teherbírása és minősége ugyanolyan jó, mint a teljesen új társaiké, mégis olcsóbban juthat hozzá, hiszen némelyik rendelkezik pár jelentéktelen esztétikai hibával. Ezek a hibák azonban egyáltalán nem feltűnőek, ennek ellenére mégis segít, hogy jutányosabb áron juthasson hozzá a leendő Salgó polchoz. A legtöbb raktárban érdemes felállítani ezeket a rendszereket, hiszen általuk figyelemre méltó helyet tud megtakarítani majd magának.

 

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}