Logo

Nagyon sok tervezésbe és szervezésbe kerül egy raktár kialakítása és fenntartása. A legfontosabb, az alapvető kérdés: hol tároljuk azt az anyagmennyiséget, amely felhalmozódik raktárunkban? Ez igencsak fogós kérdés, hiszen minden raktáros rémálmainak állandó eseménye az, amikor új áru érkezik a raktárba, nincs azonban már hely, ahol azt az árut el lehet tárolni. A raklapok tele vannak, a dobozok elfogytak, a kisebb polcokon pedig talpalatnyi hely sem maradt. Ilyen érdemes megfontolni a Salgó polcrendszerek beszerzését. A Salgó polcrendszerek olyan jó minőségű polcok, amelyek átlagon felüli teherbírással rendelkeznek. Akad köztük olyan változat, amely 1500 kg súly tárolására is alkalmas, ami rendkívül nagy teljesítmény, legfőképpen olyan esetekben, amikor autóalkatrészeket vagy hatalmas iratkupacokat kell tárolni.

Ha pedig nem szeretne horribilis összegekért rendelni polcrendszereket, akkor az Ön problémájára a megoldás a használt polcrendszerek vásárlása. Ezek legtöbbször olyan polcok, amelyek egy-egy raktár kiürítésénél maradtak hátra. Minőségileg ugyanolyanok, mint a vadonatúj Salgó polcok, azonban néhány elenyésző esztétikai hibákkal rendelkeznek, ezért más garanciális kategóriába tartoznak.

Apró szépség hibájuk ellenére azonban ezek a polcok is kiváló teherbírással rendelkeznek és ugyanúgy meg lehet tölteni őket különböző mennyiségű és súlyú árucikkekkel. Egyetlen hátrányuk, hogy már adott méretekkel rendelkeznek, azonban olyan mennyiségű választék áll rendelkezésére, hogy bizonyára mindenképpen megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}