Logo

Egy raktár megfelelő működtetése rengeteg szervezési és logisztikai munkát igényel. Hogy hatékonyan tudjon működni szükséges az elegendő helymennyiség biztosítása. Ha ugyanis valamilyen okból kifolyólag betelnek a raklapok, elfogynak a dobozok, akkor a friss árut nincs hová tenni, ez pedig komoly problémákhoz vezethet igen hamar. Az akasztós Salgó polc alkalmazásával azonban ezek a problémák könnyedén, egyszerűen elkerülhetőek. Valószínűleg sokak előtt ismerősen csenghet az akasztós Salgó polc kifejezés, hiszen raktáros körökben ez a típusú polcrendszerek rendkívül közkedvelt. Hogy miben rejlenek pozitív tulajdonságai?


Az akasztós Salgó polc első ránézésre talán túl törékenynek nézhet ki, legfőképpen azért, mert csavarmentes polcokról beszélünk, ami annyit tesz, hogy összeépítése csavarok helyett külön erre a célra kialakított fülek alkalmazásával történik. Nos, amint említettem elsőre ránézésre ezek a polcok igen törékenynek tűnhetnek, valójában azonban teherbírásuk kimondottan magas. Egyes polcok akár az 1500 kg súlyt is képesek elbírni, ami valljuk be nem kis teljesítmény. Különösen olyan esetekben nem, amikor autógumik vagy alkatrészek tárolásáról beszélünk.

Az akasztós Salgó polc mindenképpen ajánlott azokban az esetekben, amikor helytakarékos megoldást szeretne választani. Amellett, hogy viszonylag kevés helyet foglalnak és nagy mennyiségű termék tárolására alkalmasak, könnyedén szétszedhetőek és átépíthetőek, ezért érdemes megfontolni egy komplett polcrendszer beszerzésének lehetőségét.

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}