Logo

Ha egy olyan polcrendszert szeretne beszerezni, amely praktikusan használható, akkor az itt található termékeinkkel kell megismerkednie. A fém elemekből összecsavarozható salgó polc egyre többek választása. Stabil kialakítással rendelkezik. Sok irodában, raktárban és irattárban is megtalálhatóak. Egy költözködés esetén teljesen elemeire lehet szedni, így nagyon könnyen szállíthatóvá válik. A salgó polcot több méretben lehet beszerezni. Ha ezek közül egyik sem megfelelő az Ön számára, akkor egyedi megrendelését is leadhatja, így a megadott paraméterek alapján lesz legyártva az adott polcrendszer. Megrendelhető festett és horganyzott felülettel is. Teherbírás tekintetében is több típus közül lehet választani.


A salgó polcok között speciális célokra használhatóakat is talál, így gumitárolásra tervezett típusokat is, melyek teljes védelmet nyújtanak az abroncsok számára.

Cégünk emellett használt polcrendszereket is forgalmaz, melyek alacsonyabb áron szerezhetőek be, mint a teljesen újak. Ha szeretné a leginkább költséghatékony formáját választani annak, hogy polcrendszerrel lássa el az adott raktárt, akkor ismerje meg cégünk termékeit, melyek rövid határidőn belül a rendelkezésére állnak. Ha egyedileg szeretne rendelni salgó polcot, akkor kérjen egy előzetes árajánlatot tőlünk!

Kérdése esetén minden esetben forduljon szakembereinkhez, akik a lehető legrészletesebb tájékoztatásban fogják részesíteni. Válassza fém elemekből álló polcainkat!

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}