Logo

A fém elemekből álló polcoknak nagy népszerűsége van. Cégünk kínálatában megtalálja azokat a típusokat, melyek logisztikai célokra nagyszerűen megfelelnek. Az általunk forgalmazott salgó polc eladó nagyon kedvező árakon. Hogy pontosan mennyiért juthat hozzá, azt az határozza meg, hogy milyen méretekkel rendelkezik az adott típus, az milyen teherbírásra lett tervezve, illetve festett vagy horganyzott felületkezeléssel lett-e készítve. Az áraink megismerése után már Ön is tudni fogja, hogy költséghatékonyabb módot aligha találna arra, hogy raktárát berendezhesse.


Cégünk csavaros és csavarmentes összeillesztéssel készült polcokat forgalmaz, melyek az innováció termékeit képviselik. Szakembereink állnak minden esetben a rendelkezésére, ha szeretne bővebb információt kapni termékeinkről. Honlapunkon a standard méretekkel rendelkező salgó polc árait ismerheti meg. Egyedi jellegű megrendelése esetén azonban árajánlatot érdemes kérnie.

Mielőtt vásárol, mindenképpen tisztában kell lennie azzal, hogy miért érdemes a fém polcokat választani. Egyrészt sokkal olcsóbb, mint a fa, másrészt pedig hosszabb távon is használható és nagyobb terhet is kibír. Egy raktár épületet akár teljes magasságában be lehet rendezni az általunk készített polcrendszerekkel. Speciális célkora, így gumiabroncs tárolásra is megtalálja nálunk a szükséges polcrendszereket, melyek megfelelnek az autógumi gyártó cégek által támasztott követelményeknek. Legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike! Eladó salgó polcainkban nem fog csalódni.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}