Logo

Amennyiben Ön nemrégiben építkezett, újította fel pincehelyiségét, esetleg raktárépületét szeretné korszerűsíteni, mindenképpen mérlegelnie kell, hogy milyen bútordarabokra van szüksége, hogy azokat hol lehet beszerezni. Amennyiben a tárolással van a probléma, a polcokat kiválaszthatja a polc bolt kínálatából. A polc bolt kínálatában mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő darabokat, legyen szó egyszintes polcról, vagy akár nagyobb tömegeket elbíró polcrészről. Mivel több méretben kaphatóak a polc bolt termékei, ezért ha csak kevés dolgot szeretnénk rendszerezni, például a pincénkben szeretnénk strapabíró szerkezeten tartani a befőttesüvegeinket, akkor elegendő egy kisebb vagy közepes méretű modellt választani. Viszont, ha egy raktárról, vagy nagyobb üzemről van szó, a polc bolt erre is megoldást nyújt.


A polcok rendkívül hasznos bútordaraboknak számítanak, hiszen a segítségükkel sok dolgot tárolhatunk viszonylag kis helyen. Például, akiknek sok könyvük van, mindig gondot okozott azok rendszerezése, tárolása. Mindenki azt szeretné, ha a lehető legkisebb helyen elférnének a féltve őrzött tárgyai. Számukra mindenképpen érdemes lehet a polc bolt termékei közül válogatni.

A méreten kívül a vásárló azt is kiválaszthatja, hogy milyen típusú polcot szeretne, hiszen vannak csavaros és csavar nélküli változatok is. Mindkettő rendkívül praktikus és hasznos darab. Összeszerelésük sem okoz problémát, bárki könnyedén össze tudja rakni. A használati útmutató alapján, nagyon rövid idő alatt felállíthatjuk a polcokat és már használhatóak is.

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}