Logo

Egy raktár kialakítása némely esetben nagy gonddal jár és egy vagyont kell erre költeni, azonban már van olyan megoldás, amely segítségével a pénz egy jó részét meg lehet takarítani. Néhány Salgó nagy teherbírású polc segítségével kiválóan be lehet rendezni bármilyen raktárt. Ezek a polcok fémből készülnek és ez a szerkezet a kulcs, hiszen sokkal kedvezőbb az ára, mintha fából készülne. Nem kell az elavulás, rozsdásodás miatt sem aggódni, hiszen a festett vagy horgonyzott felület az oxidáció elkerüléséért felel.

Számos cégnek van szüksége raktárra, ehhez pedig elengedhetetlenek a nagy teherbírású polcok, amelyekre pakolni lehet a szükséges termékeket. A polcoknak két nagyobb csoportja van, vagyis a csavaros, valamint a csavar nélküli polcok. Mindkét kategória rendkívül egyszerűen összeállítható és nem szükségesek csak alapszerszámok ehhez. Mivel minden tárgyhoz más és más méret és teherbírás szükséges, így a Salgó polcok tekintetében is nagy a választási lehetőség, minden egyes típus esetében megismerhetőek a pontos számok, vagyis többek között a méret, valamint a teherbíró képesség.


Más tekintetben is kategorizálhatjuk ezeket nagy teherbírású polcokat, megtalálhatunk új, de használt polcokat is. A használt polcok is kiváló állapotban vannak, a legnagyobb szóba jöhető hiba is csupán esztétikai jellegű. Vannak speciális nagy teherbírású polcrendszerek is, ezek között jelen vannak pl. gumitárolók, valamint állványrendszerek is. Bármilyen típusú nagy teherbírású polc kialakítható, akár egyedi méretekkel is, amennyiben erre van szükség.

 

 

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}